28 / 04 / 2024

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.



Bünyesinde Yeniköy Motors ve Aston Martin Türkiye’yi bulunduran D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Türkiye pazarına sunduğu Çin'in en köklü otomobil  üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da gerçekleştirdi.  Geceye katılan davetlilere konuşma yapan  D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya: “Bugün burada gerçekten özel bir anı paylaşmak için toplandık. “Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası HONGQI’yi Türkiye’ye getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi. 

Çin Başkonsolos Yardımcısı Wu Jian ''Türk Dostlarımıza Mükemmel Bir Sürüş Deneyimi Sunacak'' diyerek  HONGQİ'nin Çin’de herkes tarafından bilinen tanınmş bir marka olduğunu söyledi. 1958’den beri yıllar boyunca Çin Devler Başkanları kullandığı gibi diplomatik protokol aracı olarak da birçok önemli diplomatik etkinlikte yer aldı. 

 Çin in en köklü otomobil üreticisi Faw Group tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye de!

TÜRK OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İÇİN DAHA FAZLA FIRSAT YARATACAK! 

Çin Başkonsolos Yardımcısı Wu Jian  HONGQI gibi üstün Çin otomobil markalarının, Türk otomobil markalarıyla işbirliğini güçlendirmesini, ürün teknik seviyesini sürekli olarak iyileştirmesini ve Türk otomotiv endüstrisi için daha fazla fırsat yaratacağını söyledi. 

Türk ve hatta dünya çapındaki tüketicilere daha fazla seçenek sunabileceklerini belirten  Wu Jian , ''Çin Başkonsolosluğu, her zaman Çin-Turkiye dostane işbirliğine çeşitli alanlarda destek ve yardım sağlayacaktır. Son olarak, HONGQI otomobilinin Turkiye'deki lansmanının büyük bir başarı getirmesini diliyorum”  dedi.

 Çin in en köklü otomobil üreticisi Faw Group tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye de!

HONGQI E-HS9 SEGMENTTE EN BÜYÜK ELEKTRİKLİ MODEL!

Çin’in en eski ve en büyük otomobil üreticilerinden biri olan FAW Group tarafından devlet başkanları ve üst düzey devlet görevlileri için lüks segmentde üretilen HONGQI bir SUV modelin sahip olabileceği en lüks iç ve dış tasarımlardan birine sahip.

HONGQI E-HS9 1.731 mm yüksekliği ve 2.010 mm genişliği ile segmentinde en büyük elektrikli otomobil olma özelliğini de taşıyor.  

480 KM MENZİLE SAHİP!

HONGQI E-HS9 245 kW’lik 551 HP’lik elektrikli motoru, 751 Nm maksimum torkuyla 0-100 km/h hızlanması 4,8 saniyelik en dinamik versiyonu ve 99 kWh’lık bataryasıyla yaklaşık 480 km menzile sahip.

HONGQI E-HS9 sürüş kolaylığı, konforu ve ileri teknoloji özellikleri ile SUV segmentinde oyunun kurallarını değiştirecek özellikleri de gözler önüne seriyor.  Yüksek kalite, son teknoloji özelliklerle donatılmış olan HONGQI sürüş kontrolü ve güvenliği en yüksek seviyede sağlarken, lüks ve konforu ön planda tutmayı da başaran bir elektrikli model olarak yer alıyor.

Mini Clubman'e tek kuruş zam yok! Mini Clubman fiyatları ne kadar?

ÖTV muafiyetli araçlar hangileri? Ne kadar indirim oluyor? İşte yanıtı

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?


 


Geri Dön