18 / 05 / 2024

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Artan konut fiyatları, yüksek kiralar ve kredi faizlerinin tavan yapması nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, Çinliler’den konut krizine balkon ev çözümü geldi. Balkonların eve dönüştürüldüğü modelde yaşam alanı iyice küçüldü. Peki Türk vatandaşları bu modele ne dedi?



Son dönemde artan konut fiyatları ve kiralar hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Türkiye’de ve dünyadan konut krizi büyürken, Çinliler’den yine kendilerine özgü bir çözüm geldi.

370 bin takipçili Mühendisyen https://twitter.com/muhendisyenn X sosyal medya hesabından Çinlilerin konut krizine bulduğu çözümü paylaştı. Konut krizine çözüm olarak üretilen animasyon videoyu takipçileriyle paylaşan Mühendisyen,“Balkonda oda değil ev yaptı. Çin konut krizine çözüm yolları arıyor.. Kapsül evler dışında şimdi de balkon evler çıktı.  Tuvaleti mutfağı da var üstelik tam bir ev oldu” diyerek, “Siz böyle bir balkonda yaşamak ister misiniz?” diye sordu.

Yüzlerce yorumun geldiği paylaşıma takipçiler, Türk müteahhitleri de bu evlerden yapmaya başlar, kirası da 20 bin TL olur dediler. Tuvalet üzerinde yemek pişirme fikri görünlerin tepkisine neden oldu. Görüntüleri izlerken bile bunaldıklarını söyleyen vatandaştan gülümseten cevaplar geldi.

BALKONDA YAŞAMAK İSTER MİSİNİZ?

ÇİN İŞKENCESİ GİBİ... 

Arazi, tarla, arsa alıp satacaklar, elinde toprağı olanlar mutlaka okusun!

Yabancıya konut satışında İstanbul ilk sırada geliyor! Toplam 120 bin 459 konut satıldı!

İstanbul'dan sonra  İzmir  için de büyük deprem uyarısı geldi: 7.1 büyüklüğünde deprem olabilir!

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

 

 


Geri Dön