Ekonomi

Çiftçilere müjde!  Bakan Vahit Kirişci duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor! Hemen hesaplarınıza bakın

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. Hemen hesaplarınıza bakın!   Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri ile ilgili müjdeli haberi açıkladı.  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı. Hemen hesaplarınıza bakın!

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ BUGÜN BAŞLADI 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin meraklşa beklediği tarımsal destek ödemeleri ile ilgili müjdeli haberi açıkladı.Tarımsal destek ödemeleri kapsamında çiftçi vatandaşlara destek olunması için devlet tarafından destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor.

 

Tarımsal destek ödemeleri kapsamında binlerce çiftçiye destek olan ödemeler çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin sevineceği haberi açıkladı. Destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarıldığını söylene Bakan Kirişçi, müjeli haberi duyurdu.

Sondakika gelen habere göre tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başladı. Çiftçiler destek ödemelerine kavuştu.

ÇİFTÇİLER ÖDEMELERİNE KAVUÇTU

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere destek ödemeleri yapmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada "32 milyon 651 bin 947 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerine yer verdi.

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ DUYURDU

Ödemeler kapsamında; 16 milyon 363 bin 857 TL Uzman Eller Proje desteği, 9 milyon 590 bin 978 TL hububat, baklagil ve dane mısır desteği, 5 milyon 310 bin TL et regülasyon desteği ve 1 milyon 387 bin 112 TL anaç koyun, keçi ilave geçer desteği yapılacağı açıklandı.

 

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ LİSTE HALİNDE ŞU ŞEKİLDE;

Çiftçiler dikkat! Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Kimlik numarasının son hanesi 6, 8..

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih açıklandı! Kimlik numarasının son hanesi 0, 2...