Otomobil

Citroen'den avantajlı finansman fırsatı! 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı...

Markanın haziran ayı kampanyası devam ederken Citroen'de seçili modellere 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sağlanıyor. İşte detaylar...İşte Citroen'den haziran ayına özel kampanya fırsatı

Yeni otomobil almak isteyen vatandaşlar otomotiv markalarının kampanyalarını sorguluyor. İşte Citroen'den haziran ayına özel kampanya fırsatı...

Citroen markası, haziran ayında birbirinden özel kredi seçenekleri ile yeni araç almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sağlayacak.

 

Markadan yapılan açıklama kapsamında, Bu seneye 'Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası' ödülüyle başlayan Citroen, haziranda da sunduğu avantajlı kampanyalarla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen müşterilerini bekliyor. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kompakt sınıfta dört kapılı otomobil ve SUV modellerine alternatif yeni C4 X, 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla haziran ayında yeni alıcılarını bekliyor. Citroen C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4 X ise 1 milyon 110 bin liraya satışa sunuluyor.

Tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren Citroen C4’e de 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı imkanı sağlıyor. Citroen C4’ün yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4 ise 1 milyon 73 bin 900 liraya satın alınıyor.

Konfor, tasarım ve işlevselliği bir araya getiren yeni Citroen C5 Aircross SUV model ailesi 150 bin lira için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanı ile Citroen showroomlarında yeni alıcılarını bekliyor. 

Çok yönlülüğü, güçlü görünümü, sürüş güvenliği ve konforunu destekleyen gelişmiş teknolojileri ile, segmentinin en geniş iç mekânı ile beraber en iyi arka koltuk ve baş mesafesine sahip Citroen C3 Aircross SUV ise 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile satışa çıkarılıyor.

 

TİCARİ ARACLARDA AVANTAJLI KREDİ İMKANI!

Pratiklik, tasarım ve modülerlik açısından yenilikçi çözümler sağlayan ve multimedya özellikleri ilesürüş keyfini bir üst segmente çıkaran Citroen Berlingo Kombi de 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı ile Citroen showroomlarında yeni kullanıcılarını bekliyor.

Citroen, kombivan sınıfının öncüsü olan modüler tasarımlı Citroen Berlingo Van, ergonomik tasarımını teknolojik donanımlarla bünyesinde bir araya getiren Jumpy Spacetourer 8+1 ve yüksek kapasite ve konforu bir arada sağlayan Jumper modelini de 100 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi