01 / 05 / 2024

City Center satılık daire!

City Center satılık daire!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

Özyurt A.Ş'nin girişimiyle İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt bölgesinde yükselen City Center Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. City Center satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.



City Center satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. City Center projesi 170 milyon dolar yatırım bedelinden oluşuyor.


City Center satılık daire!


Esenyurt City Center projesindeki konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. City Center satılık daire  alanları 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Teslim tarihi Şubat 2015 olarak belirlenen City Center projesi toplamda 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje dahilinde ticari üniteler ve AVM de yer alıyor.


City Center satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden 1.850 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna gibi sosyal olanaklar da mevcut. Proje hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


City Center İletişim


Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön