30 / 04 / 2024

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.




Dünya gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Cityscape Global 2015, dün Dubai'de start aldı. Fuar, Dubai World Trade Centre'da gerçekleştiriliyor. Global Connection, Körfez ülkelerinin İngilizce yayın yapan en etkili gazetesi Gulf News'e bu fuar için bir ek hazırladı. Ek, tüm fuar katılımcılarına dağıtılmakla kalmayacak, THY'nin Körfez'deki 6 destinasyonuna yaptığı uçuşlarda ve Emirates, Ettihad, Air Arabia ile Gulf Air başta olmak üzere tüm Körfez havayolu şirketlerinin iç ve dış hat uçuşlarında da yolcularla paylaşılacak. Böylece söz konusu ekin 600 bin okuyucuya ulaşacağı tahmin ediliyor. 


Geçen yıl 30, bu yıl 45 Türk firmasının katıldığı Cityscape Global, sadece Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olmakla kalmıyor, alanında dünyanın sayılı organizasyonları içinde bulunuyor. 

Cityscape Global, "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" ödül programı ile de yükselen dünya gayrimenkul pazarında öne çıkan mimarlık pratiklerini ödüllendiriyor. 

Cityscape 2015'in finalist listesinde Türkiye'den 4 proje bulunuyor. İstanbul merkezli mimarlık stüdyosu MuuM, Rönesans Mecidiyeköy Ofısi'yle "Karma Kullanımlı Yapılar" kategorisinde, Iglo Architects'in tasarladığı ve halen inşaatı sürmekte olan Parsan Sanayi Kampüsü içerisinde yer alacak olan Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası "Geleceğin Ticari Yapıları" kategorisinde, Türkiye'nin Örnek Yeşil Binası ödülü sahibi de olan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği Binası ve Tabanlıoğlu Mimarlık'ın "Uygulanmış Konut Yapıları" dalında Qent İstinye projesi finalde yarışacak. 



Dünya




Geri Dön