05 / 05 / 2024

Çizmeci Konsept Çekmeköy Evleri'nde 141 bin TL'ye!

Çizmeci Konsept Çekmeköy Evleri'nde 141 bin TL'ye!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Dairelerin 141 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çizmeci Konsept projesi İstanbul Çekmeköy'de yaşama geçiriliyor...



İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yaşama geçirilen  Çizmeci Konsept  projesi,  Çizmeci Grup  projesi olarak inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Arsa alanı 14 bin metrekare olarak belirlenen Çizmeci Konsept, 6 bloktan meydana geliyor. Projede 182 adet konuta yer veriliyor.


Çizmeci Konsept Çekmeköy Evleri nde 141 bin TL ye!


3 etaptan oluşan Çizmeci Konsept Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


Yürüyüş ve bisiklet yolları,açık -kapalı yüzme havuzları,sauna,24 saat kameralı güvenlik sistemi,sosyal tesisler,çocuk oyun alanları,mini futbol,basket sahaları,açık-kapalı otopark gibi sosyal alanları bulunan Çizmeci Konsept Çekmeköy Evleri, 6 blok halinde yükseliyor.


Çizmeci Konsept Çekmeköy Evleri nde 141 bin TL ye!


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Çekmeköy Çizmeci Konsept'te satışı devam eden konutların fiyatları 141 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Telefon: 0532 691 91 44

Web Adresi: http://www.cizmecikonsept.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön