05 / 05 / 2024

Çocuklar 23 Nisan coşkusunu Batışehir’de yaşadılar!

Çocuklar 23 Nisan coşkusunu Batışehir’de yaşadılar!

EgeYapı Group, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmayarak Batışehir’de çocuklar için 21 Nisan Pazar günü, tüm gün süren etkinlikler düzenledi...





Ulu Önder Atatürk’ün dünyadaki tüm çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, EgeYapı Group’un Batışehir Satış Ofisi’nde düzenlediği etkinliklerle adeta bir şenlik havasında kutlandı. 23Nisan coşkusunu erkenden kucaklayan çocuklar,  gün boyu düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

 


Günün erken saatlerinde Batışehir Satış Ofisi’ni dolduran 500 çocuk, aileleriyle birlikte güne kahvaltı ederek başladılar. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle çocuklar, şişme dağa tırmanma yarışında kıyasıya yarışırlarken top havuzunda ise doyasıya eğlendiler. Langırt turnuvasında hünerlerini sergileyen çocuklar, kahkahalarıyla kukla gösterisini daha da neşeli bir hale getirdiler. Şenliklerin vazgeçilmezi pamuk şeker ve patlamış mısır ise gün boyunca çocukların ellerinden düşmedi. 


Batışehir tamamlandığında 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak


Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla 780 bin 812 metrekarelik bir alanda hayat bulacak Batışehir Projesi’nde 14 farklı tipte toplam 3 bin 266 adet konutun yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium, Doğa Koleji’nin yer alacağı bir eğitim kompleksi ve çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. Batışehir tamamlandığında 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak. 


Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


Geri Dön