Perakende

Çocuklar yaşadı! FLO'dan Okula Dönüş Koleksiyonu

Okulların açılmasına az bir zaman kala velilerin gözü indirimlerde... Çocukları için uygun ürün arayan anne ve babalar için FLO yeni bir kolleksiyon hazırladı. FLO'nun 'okula dönüş kolleksiyonu' içinde öğrencilere yönelik bir çok ürün buluyor.Ürün yelpazesini genişleten yılların markası FLO, konforu kaliteyi uygun fiyatlara anne ve babaların hizmetini sundu

Okula Dönüş Koleksiyonu ile FLO piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Ürün yelpazesini genişleten yılların markası FLO, konforu kaliteyi uygun fiyatlara anne ve babaların hizmetini sundu.

FLO'nun öğrenciler için hazrladığı ürünler arasında çanta, kalemlik, su matarası ön planda bulunuyor. Ancak ürün seçenekleri yüzlerce kalemi bululyor. 

FLO'nun okul alışverişlerinin olmazsa olmazları, değişik fiyat aralıklarında satışa sunuldu. Yapılan açıklamada ise firmanın çocuklara mesajında 'rahat' ve 'havalı' olmak ön plana çıkartıldı.

Kızlar için siyah beyaz pudra

FLO'nun kız çocukları için hazırladığ ayakkabı serisinde renkler ağırlı olarak siyah beyaz ve pudra renklerinde oluşuyor. Babet ve sneaker modelleriinin okul hayatına da uyum sağlaması ön palana alınıyor. Cırtçırlı ve kışa uygun altı kalın ayakkabılar kız çocuklarının beğenisine sunuluyor.

Enerjik erkek çocukları için rahatlık önemli

Flo'nun erkek çocuklar için hazırladığı boğazlısneaker modelleri ise beğeni topluyor.

Okul alışverişlerinin tamamlayıcısı olan çanta, kalemlik, su matarası gibi aksesuarlarda da yüzlerce ürün seçeneği Okula Dönüş Koleksiyonu'nda çocukları bekliyor.

FLO ürünlerinde tüm çocukların hayranı olduğu süper kahramanlar Spiderman, Batman kullanılıyor. Lol ve Elsa lisanslı ürünleri de çocukların ilk tercihleri arasında buluyor.

EDİTÖRÜN NOTUBu haber 30 Ağustos 2022 tarihinde saat 04:47’de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 18 lira 19 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 1.014 lira 57 kuruş değerindedir.