Ekonomi

Çocukluğumuzun markası Simfer'e büyük indirim! Carrefour'dan yılın son avantajı... 31 Aralık fiyat listesi

Mutfakların olmazsa olmazı fırınlarda avantajlı döneme girildi. 2022 bitmeden Simfer farkıyla fırın almak isteyenler için, CarrefourSA Kart'a Özel %23 Tasarruf imkanı sunuluyor. Peki Simfer 3420 34 lt Mini Fırın fiyatı ne kadar?kek

Çocukluğumızdan ismini hatırladığımız, büyüklerimizin evlerinde baş köşede olan marka Simferle eskiye dayanan güveni göz önünde bulundurarak misafirlerinizi ağırlayın. kek.börek,pasta ne yapmak isterseniz gönül rahatlığı ile Simfer 3420 Mini Fırında pişirebilirsiniz. 

Simfer 3420 Beyaz 34 Litre Midi Fırın, ananevik yöntem olan statik pişirme özelliği ile her tarafı aynı oranda pişmiş birbirinden lezzetli yemekler,  börekler, kek ve kurabiyelerinize ev sahipliği yapar. Biri dikdörtgen, diğeri yuvarlak iki farklı tepsisi ve ızgara teliyle beraber geniş iç hacmi sayesinde sağlıklı bir pişirme deneyimi sunar.

Gelenekten Geleceğe Taşınan Detaylar

4 farklı pişirme ayarı ile yiyeceklerinize göre alt ve üst pişirme işlevlerini yönetir. Heryeri sarmalayan kapak contası ile enerji kaybı yaşatmaz. Termostatlı ısı kontrol sistemi ile tariflerinize uygun ayarlarla pişirme yapabilirsiniz. 90 dakikaya kadar programlanabilme ve pişirmeyi sonlandıran mekanik saat marifetiyle yiyecekleriniz pişerken siz diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kaydırmayan tabanı sayesinde tezgahınıza sımsıkı tutunur. Gerçek krom kaplaması aracılığı ile yemeklerinize zararlı kimyasalların erişmesinin önüne geçen tel ızgara, sık aralıklı formu ile ağır tepsi ve yemek kaplarınızı güvenle taşır. 

 

Fonksiyonel ve Kullanışlı Tasarım

Simfer 3420 Midi Fırın, yapacağınız yiyeceklere göre muadilli olarak seçebileceğiniz iki farklı formda tepsiye sahiptir. Dikdörtgen tepsi 33x48 ölçülerinde olup, yumuşak yüzeyi slotlu olmasından dolayı keskin kenarları yoktur, el kesmez. Yuvarlak olan krom çemberli emaye tepsi 31 cm çapında, 5 cm derinliğindedir. Her ikisi de kolay temizlenen, darbeye mukavemeti yüksek pürüzsüz yüzeyli tepsilerdir.

Teknik Özellikler

Güç: 650W alt rezistans, 650W üst rezistans
Renk: Beyaz
Pişirme Özelliği: Statik
Net ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik): 33x48x37cm
Garanti süresi: 24 ay
Evlerinizin Kalbi Mutfakta Geleceği Gören Marka

1977’de bir aile şirketi olarak kurulan Simfer, ilk olarak soba üretimi ile başladığı üretim zamanını 1997’de pişirme gruplarını da katarak büyütmüştür. Bugün 150’den fazla ülkeye ihracat yapan, altı milyon adet yıllık üretim kapasitesiyle Türkiye’nin önde gelen ev aletleri üreticilerindendir.

 

SİMFER 3420 34LT MİNİ FIRIN 31 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Simfer 3420 34 lt Mini Fırın satış fiyatı:  1.299,00 TL yerine 999,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Aralık 2022 tarihinde saat :00:15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.69 Türk Lirası, euro 20.00 Türk Lirası, altının gramı ise 1096 Türk Lirası değerinde.

TÜRK-İŞ verileri açıkladı! Asgari ücret sınırına yaklaştı

Steam açıkladı! İşte 2022'nin en çok satan oyunları

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi