Kent Haberleri

Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun!

Devlet, peş peşe gelen doğalgaz zamlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme vereceğini açıkladı. Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun... Doğalgaz desteği almak isteyen vatandaşlar konu ile ilgili olarak başvuru şartlarını ve başvuru işleminin nasıl, nereye yapılacağını arama motorlarında da sık sık araştırıyor

Devlet, peş peşe gelen doğalgaz zamlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme vereceğini açıkladı.  Doğalgaz desteği almak isteyen vatandaşlar konu ile ilgili olarak başvuru şartlarını ve başvuru işleminin nasıl, nereye yapılacağını arama motorlarında da sık sık araştırıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan doğalgaz yardımı ile ilgili araştırmalar da hızlandı. Kasım ayına girilmesiyle beraber vatandaşlar doğalgaz desteğinden yararlanmak için ne yapması gerektiğini de merak ediyor ve araştırıyor.

Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek... Kimse başvurmadan hemen siz başvurun...

DOĞALGAZ YARDIMINA NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, ihtiyaç sahibi olmak şartıyla doğalgaz altyapısı olan 647 ilçe/beldede ikamet eden ve doğalgaz aboneliği olan bütün vatandaşların yararlanacağı aktarılan bu yardıma aynı zamanda ev sahiplerinin yanı sıra kiracılar da başvurabiliyor. Yine verilen detaylara göre, kronik rahatsızlığı olan veya yaşam destek cihazına bağlı bulunanlar da başvurabiliyor. 

DOĞALGAZ YARDIMI KAÇ PARA? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönem doğalgaz yardımı hakkında yaptığı açıklamada doğal gaz tüketim desteğinde yeni başvuru döneminde kiracıları da kapsama aldıklarını ve hane başına destek oranını 900 TL-2500 TL arasında belirlediklerini açıklamıştı.

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURULARIMI NASIL VE NEREDEN YAPABİLİRİM?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Doğal Gaz Tüketim Destek Programı kapsamında başvuruların e-Devlet üzerinden devam ettiğini kaydederek, söz konusu desteklerden faydalanmak isteyen vatandaşların, sistem üzerinden Bakanlığık tarafından sunulan ‘Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti’ ekranından gerekli bilgileri doldurarak başvuru yapabileceğini söyledi.

Bakan Derya Yanık ayrıca bu kapsamda hali hazırda doğal gaz arzı sağlanan yerleşim yerlerinde ikamet eden ve hanesinde mesken türü doğal gaz aboneliği olan vatandaşlara bu desteği sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Doğalgaz Tüketim Desteği’ne https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti adresinden başvurabilirsiniz.

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen peş peşe açıkladı! Kimliğini kapanlar koştu

Aile destek ödemeleri müjdesi peş peşe geldi! Hesaplara tek tek yatıyor! Bayram ettirecek bu ödemeleri sakın kaçırmayın!

Evde bakım parası ödemelerinde son dakika müjdesi! Hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın!