Ekonomi

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hükümetin sosyal konut projesine ilişkin "Bugüne kadar konut almayan, konut ihtiyacını gidermeyen her zaman pişman olmuştur. Önümüzdeki yıl pişman olmaya devam edecektir" yorumunu yaptı.Konut almaları için vatandaşları uyaran Memiş, geçen zamanın aleyhte olduğunu savundu

Genellikle altın ve dolar yorumlarıyla öne çıkan İslam Memiş, sosyal konut projesine ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Konut almaları için vatandaşları uyaran Memiş, geçen zamanın aleyhte olduğunu savundu.

İslam Memiş, sözlerine “Merhaba arkadaşlar, bugün size sosyal konut projeleri ile alakalı yanlış bilinen doğruları anlatmaya çalışacağım veya ilk kez ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sosyal konut projelerinden yararlanmaları mantıklı mı gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağım.” diyerek başladı ve ekledi: “Öncelikle şunu ifade etmek isterim, emlak piyasası ile alakalı, konut fiyatları ile alakalı gerçek olan bir şey var: emlak fiyatlarının her geçen yıl yükselmeye devam edeceği. Bunu mutlaka göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Yani emlak fiyatları düşecek, kira fiyatları düşecek diye bir öngörüm, tahminim yok. Ancak sosyal medya hesaplarında yine emlak balonu var diye son 20 yıldır Türkiye’de bir haber akışı var ve her yıl düzenli olarak seçimden önce emlak balonu var emlak balonu var diye koca bir yıl bir 20 yılı geride bıraktık kıymetli arkadaşlar.”

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti

Herkes bunu bekliyordu! İşte Selçuk Geçer'e göre doların yükseleceği tarih!