Ekonomi

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

Müjdeli haberin yolda olduğunu söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (ETY) için tarih vererek umut dağıttı.Kırşehir’de, ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ sloganıyla yapılan Ahilik Haftası etkinlikleri kapanış programına katılan Bilgin, EYT'liler için aralık ayını işaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ı (EYT) heyecanlandıracak bir dizi açıklamalarda bulundu.

Kırşehir’de, ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ sloganıyla yapılan Ahilik Haftası etkinlikleri kapanış programına katılan Bilgin, EYT'liler için aralık ayını işaret etti.

Bakan Bilgin, konunun Meclis'e taşınacağını ifade ederek şöyle konuştu:

"Türkiye enflasyonun tahribatına karşı üretici ve esnafımızı koruyacağız. Elbette sorunlarımız var. Enflasyon sorunu var. Esnafın kredi sorunu var. Esnafın karşı karşıya olduğu emeklilikle ilgili sorunu çözeceğiz. Onların her sorunu bizim sorunumuzdur. Çalışanlarımızın sorununu çözmek için de çalışmalar yapıyoruz. Emekçileri sevindirecek haber vereceğiz. Onları enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz."

CEM KILIÇ DA KÖŞESİNE TAŞIDI

Milliyet yazarı Cem Kılıç da EYT'lilere ilişkin bazı bilgiler paylaştı.

Kılıç'ın ifadeleri şöyle:

EYT’lilere çözüm için masada tartışılan tek bir formül var ve bu formül üzerinden çözüme dair tasarı Meclis’e gelecek...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için masadaki formüller neler, nasıl bir yol haritası izlenecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı taslağında ne var?

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

'Büyük fırtına yolda' diyen İslam Memiş, dolar ve altın için ikaz etti!

Selçuk Geçer'den dolar yatırımcılarına umut ışığı!