29 / 04 / 2024

Coldwell Banker, CNR'da Franchise adaylarını arıyor!

Coldwell Banker, CNR'da Franchise adaylarını arıyor!

Gayrimenkul çözüm ortağınız Coldwell Banker, Türkiye genelinde sunduğu franchise fırsatlarını, bu yıl 8. kez düzenlenen “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”nda girişimciler ile paylaştı



Gayrimenkul çözüm ortağınız Coldwell Banker, Türkiye genelinde sunduğu franchise fırsatlarını, bu yıl 8. kez düzenlenen “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”nda girişimciler ile paylaştı. Coldwell Banker Türkiye, 30 Eylül- 03 Ekim 2010 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda, sunduğu cazip franchising koşulları ile adaylarının gözdesi oldu.

Coldwell Banker Türkiye, 30 Eylül- 03 Ekim tarihleri arasında CNR’da düzenlenen “Bayim Olur musun 8. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”nda yerini aldı. Girişimci pek çok aday ile görüşme fırsatı bulan Coldwell Banker Türkiye yetkilileri franchise adaylarına, Coldwell Banker Türkiye’nin franchise koşulları hakkında bilgi verdi.

Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık, bulundukları sektörün sunduğu fırsatlar hakkında şunları söyledi: “Hepimiz şunun farkındayız ki, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de gayrimenkul sektörü hızla büyüyor. Türkiye gerek genç nüfusu ile gerekse Türk halkının yatırım yapma alışkanlıkları ile gayrimenkul talebinin sürekli olarak arttığı bir ülke. Gayrimenkul, her zaman en gözde yatırım araçlarının başında gelmiştir. Bu da gayrimenkul sektörüne niçin girilmesi gerektiğini, bu sektörde muhtemel kazancın sürekli artacağını siz girişimci franchise adaylarına gösteren sebeplerin başında gelmektedir.” Işık ayrıca Coldwell Banker Türkiye ailesine katılmak isteyecek girişimciler için, her zaman ele geçmeyecek çok önemli bir fırsatın olduğunu belirtti. Kontrat bedellerinin bir süre için düşük tutulduğunu söyleyen Işık, bu bedellerin önümüzdeki dönemlerde kademeli olarak artacağını belirtti. Gayrimenkul ofisi açmak için oldukça önemli bir takım lokasyonlarda henüz Coldwell Banker ofisleri olmadığını belirten Işık, aramıza katılacak franchise ofisleri için seçeneklerinin geniş olduğunu fakat bir süre sonra buralarda ofislerimiz açıldığında bu kadar seçenekleri olamayabileceğinin de altını çizdi. 

Bir asır boyunca sektörde güvenin ve prestijin sembolü olan Coldwell Banker, Türkiye’de de büyümeyi hedefliyor. Türkiye genelinde pek çok ilde Coldwell Banker ofislerinin açılması için çalışma yürüten Coldwell Banker Türkiye yetkileri 2013 yılının sonuna kadar 130 franchise ofisi vermeye hazırlanıyor. Coldwell Banker Türkiye ailesine katılmak isteyen franchise adayları Bayim Olur musun Fuarındaki Coldwell Banker Türkiye standından ve 0.216 411 80 30 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Coldwell Banker Hakkında:
1906 yılında San Francisco’da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker kuruluşundan 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiştir ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. 1982’den bu yana olan büyümesi ile bugün 49 ülkede 3.600’ü aşkın franchise ofisi ve 120.000’i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchise’ı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır.
www.coldwellbanker.com ,
www.coldwellbanker.com.tr


Geri Dön