29 / 04 / 2024

Coldwell Banker profesyonelleri yeni yılı, “Cadde ”de kutladı

Coldwell Banker profesyonelleri yeni yılı, “Cadde ”de kutladı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, yeni yılı 25 Aralık"ta Coldwell Banker Bravo Ofisi ile Caddebostan"da gerçekleştirdiği etkinlikle kutladı  



Yüz yıla aşkın süredir 50 ülkede 3.600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Coldwell Banker, başarılı geçen 2010 yılını Coldwell Banker Bravo ofisinin de katılımıyla gerçekleştirdiği etkinlikle Caddebostan"da kutladı.

Son bir yıla aşkın süredir 13 yeni ofis ve   100"e yakın yeni Gayrimenkul Danışmanını bünyesine katan Coldwell Banker Türkiye, franchising faaliyetlerine büyük bir hızla devam ediyor. Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık, 2011 yılında Coldwell Banker Türkiye"den francihise almak isteyenlerin çok şanslı olduklarını belirtiyor. Işık ayrıca;   œFranchising verme konusundaki ayrıcalıklarımızı 2011 yılında da girişimci adaylarımız için sürdüreceğiz.   çalışmalarımız, gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en prestijli şirketlerinden biri olan Coldwell Banker"ı Türkiye"de önemli yerlere taşımak. Bu konuda emin adımlarla ilerliyoruz dedi.

Gün boyu büyük bir coşku ile kutlanan yeni yıl eğlencesi, sürpriz etkinliklerle şölen havasında kutlandı. Coldwell Banker profesyonellerinin tam kadro katılımı ile gerçekleşen etkinliğe katılım büyüktü. Gayrimenkul Danışmanları katılımcılara hoş vakit yaşatırken, sundukları hizmetlerin ayrıcalıkları hakkında da bilgiler aktardı.


Geri Dön