Genel

Colin's 2015'e kadar 1500 mağazaya ulaşacak!

Colin's Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Eroğlu, yıl sonuna kadar dünya genelinde 119 mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

Colin's Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Eroğlu, yatırımlarını ara vermeden sürdüreceklerini belirterek, yıl sonuna kadar dünya genelinde 119 mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1983 yılında İstanbul'da açtıkları ilk mağazalarının ardından hızla büyüdüklerini belirterek, Türkiye, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere 31 ülkede 470 mağazaya ulaştıklarını ifade etti.

Küresel krizin perakende sektöründe etkisini sürdürmeye devam etmesine karşın, firma olarak hız kesmeden büyümeye devam ettiklerini anlatan Eroğlu, 2010'da yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi. Eroğlu, her yaş ve her zevkten tüketiciye hitap ettiklerini ifade ederek, açacakları yeni mağazalarla tüketicilere daha da yakın olacaklarını vurguladı.

2010'da yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar açacaklarını ve geçtiğimiz günlerde Adana'daki mağazalarının açılışını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

'2015'DE TOPLAM 1500 MAĞAZAYA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"-
"Hazır giyim ve perakende sektörü dünyada yüzde 20 küçülme gösterirken biz yüzde 32'lik bir büyümeyle yolumuza devam ettik. Krizin etkilerine rağmen geçen yılı Türkiye ve yurt dışında yüzde 32 büyümeyle kapattık. Halen ürünlerimiz Türkiye ve dünyada toplam 530 noktada satılıyor. 2010 sonuna kadar her hafta 2 mağaza olmak üzere toplam 119 mağaza açarak 2015'de toplam 1500 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki 5 yılda dünyanın en büyük Türk hazır giyim markalarından birisi olmak istiyoruz."
AA