Advertorial

Colorist Şile’de teslimler 2018'de yapılacak!

CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti.

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti. Colorist Şile’nin ilk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandırdığını söyleyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, 10 gün gibi kısa bir süre içinde projelerinin yüzde 40’ının satılmasının gurur verici olduğunu belirtti. 



Gayrimenkul sektörünün yeni yüzlerinden CFR Yapı, çocuklara yönelik geliştirdiği Colorist Şile ile emlak sektörüne yeni bir soluk getirdi. Projesinin yüzde 60’ını çocuk alanlarına ayıran Colorist Şile, satışa çıktığı ilk günden itibaren çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Kısa bir süre önce yatırımcısının karşısına çıkan Colorist Şile’de evlerin yüzde 40’ı satıldı.   

İnşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçirdi. İnşaat sektöründe gösterdiği başarısını emlak sektörüne de taşıyan CFR Yapı, Colorist Şile ile sektörde bir ilke imza attı. 


www.coloristsile.com