Altın & Gümüş

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! 600 TL seviyesini aşması ile yatırımcılar gümüşe yöneldi

Altın fiyatlarının rekor kırarak gram altının 1.600 TL seviyesini aşması ile yatırımcılar gümüşe yöneldi. Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiytatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak.

ALTIN 3.5 AYIN EN DİP SEVİYESİNE GERİLEDİ!

Bayram öncesi altın ve gümüş fiyatları  rekor seviyelere gelirken bayramda düşüşe geçti. Gümüş fiyatları Ekim 2022’den bu yana en büyük haftalık düşüş yaşandı. 

ABD merkezli Blue Line Futures’ın baş piyasa stratejisti Phillip Streible, “Powell oldukça şahindi. Daha fazla faiz artışından yana ve yakın zamanda herhangi bir faiz indirimi görmüyor. Bu, metaller için oldukça düşüş eğilimi gösteriyor” dedi.

COMMERZBANK GÜMÜŞ BEKLENTİSİNİ DÜŞÜRDÜ!

Almanya’nın ikinci büyük bankası Commerzbank 2023 yılının ikinci yarısı için altın ve gümüş fiyatı beklentisini düşürdü.

Banka, 2023 yılının ikinci çeyreği için ons altın beklentisini 2 bin 50 dolardan 2 bin dolar seviyesine yükseltti.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI TAM BU KADAR OLACAK!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmesini beklerken, ons gümüş fiyatını aşağı yönlü revize yapan Commerbank, üçünü çeyrek için 25 dolar olan ons gümüş beklentisini 24 dolara ve 27 dolar olan dördüncü çeyrek beklentisini 26 dolar seviyesine düşürdü.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş alış satış fiyatı...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI 4 TEMMUZ 2023

4 Temmuz 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı.

Gümüşün ons fiyatı 22,92 dolardan işlem görüyor. Güncel gümüş alış fiyatı 19,023 lira, satış fiyatı ise 19,81 liradan işlem görüyor.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun