Yeni Projeler

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesi lansmana özel hemen teslim fırsatıyla satışa devam ediyor. Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyat listesi. Özel bahçeli, özel villalı, özel havuzlu, eşsiz deniz manzaralı bir site hayal edilerek yapılan projede hemen teslim fırsatı devam ediyor

Ekol Sağlık Grubu imzazıyla hayata geçirilen Conatus Villaları Existence'ta satışlar başladı. Özel bahçeli, özel villalı, özel havuzlu, eşsiz deniz manzaralı bir site hayal edilerek yapılan projede hemen teslim fırsatı devam ediyor. Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyat listesi.

CONATUS VİLLALARI EXİSTENCE AYRINTILAR!

Conatus Villaları Existence projesi Çeşmenin en gözde sahillerinden biri olan Germiyan Sahilinde bulunuyor.  Toplam 9 adet villa olacak şekilde yapılan projede her bir villa yaklaşık 650 m2 müstakil tapu üzerine olup 190 m2 yaşam alanı bulunmakta.

Her bir villa özel havuza, geniş bahçe alanına ve otoparka sahip. Tamamen en üst segment iç mimari imalatlar kullanılacak olan projede tüm villalar full deniz manzarasına sahip. Villaların her birinde yerden ısıtma sistemi bulunmakta. Yaz kış oturulabilir olarak tasarlanmıştır. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan villaların denize 600 metre mesafede bulunmakta. 

Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyatları kaç lira? Conatus Villaları Existence fiyat listesi

CONATUS VİLLALARI EXİSTENCE FİYAT LİSTESİ 2023!

Conatus Villaları Existence 6+1 ve 7+1 olarak iki tipten oluşmakta. 9 adet yapılan villaların fiyatları metrekarele ve konut tiplerine göre değişmektedir.

6+1 vilların fiyatları 1 milyon 110 euro 165 net metrekare, bahçeli alanı 401 metrekare, 7+1 villaların fiyatları ise 1 milyon 400 bin euro olup 220 net metrekare, bahçeli alanı ise 600 metrekareden oluşmakta. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. 

Toplamda 9 villadan oluşan projede 4 villanın satışı yapılmış olup kalan 5 villanın satışı devam ediyor. Lansmana özel hemen teslim fırsatıyla satışa sunulan projede villaların hepsi Eylül 2023'te teslim edilecektir. 

WEB:https:conatusvillas.com
TELEFON: 0232) 398 33 33