21 / 06 / 2024

Conatus Villas Existence Çeşme teslime hazır!

Conatus Villas Existence Çeşme teslime hazır!

Firma: Ekol Sağlık Grubu

Proje: Conatus Villaları Existence

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence teslime hazır. Conatus Villas Existence projesinde villa fiyatları ne kadar? İşte Conatus Villas Existence projesiyle ilgili ayrıntılar...



Conatus Villas Existence projesi  Ekol Sağlık Grubu  imzasıyla inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Conatus Villas Existence projesinde konutlar tesşime hazır.

Conatus Villas Çeşme projesinde  özel bahçeli, özel havuzlu ve deniz manzaralı villaların yer alıyor. Conatus Villas Çeşmeprojesinde toplam 9 villa bulunuyor. Conatus Villas Existence projesinde yer alan villalar 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Toplam 9 adet villanın bulunduğu Conatus Villas Existence projesi Çeşme'nin en gözde sahilleri arasında yer alan Germiyan Sahilinde bulunuyor.  Conatus Villas Existence peojesindeki her bir villa yaklaşık olarak 650 metrekare müstakil tapu üzerine olup 190 metrekare de yaşam alanına sahip.

Her bir villanın özel havuzu, geniş bahçe alanları ve otoparkın yer aldığı projedeki tüm villalar full deniz manzarasına sahip. Her birinde yerden ısıtma sisteminin yer aldığı Conatus Villas Existence projesi yaz kış oturulabilir şekilde tasarlandı. 

Conatus Villas Existence Çeşme teslime hazır!

CONATUS VİLLAS ÇEŞME VİLLA FİYATLARI NE KADAR? 

Conatus Villas Existence peojesinde şu anda 6 villanın satışı devam ediyor. Hemen teslime hazır olan villaların fiyatları 22 milyon liradan  27 milyon liraya kadar yükseliyor. Vilaların büyüklükleri ise 5+1 ve 6+1 olarak değişmekte.  Projede ödeme kolaylığı olarak yüzde 50 peşin ödemelerde 12 ay vade fırsatı sunuluyor. Kampanya ve fiyatlar haziran ayına kadar geçelidir. 

Web: https:conatusvillas.com
Telefon: (0232) 398 33 33


projeye sor



Geri Dön