29 / 04 / 2024

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.



Bodrum'un prestijli projelerine imza atan ConCept Yapı'nın gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleşecek olan Yacht Show Eurasia, denizdeki buluşmasının ardından, medya mensuplarını, iş, spor ve sanat dünyasından özel konuklarını Palmarina Yalıkavak’ta ağırlayacak. 


Etkinlik boyunca her akşam 21:00’da ConCept Yapı standında yapılacak olan çekiliş ile Bodrum’da ev sahibi olmak isteyen 5 kişiye 5 günde toplam 250 bin TL değerinde indirim çeki verilecek. 

ConCept Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın, “İki farklı şehirde gerçekleşecek olan bu organizasyonlara sponsor olduğumuz için çok heyecanlıyız. Farklı aktivitelere, yarışlara ve özel organizasyonlara desteğimiz her zaman devam edecek’’ dedi. 


Yapımı devam eden, Art of Yalıkavak, Infinity of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Face of Gündoğan, Silence of Bodrum ve Silence Premium of Bodrum olmak üzere toplamda 78 adet “Nitelikli Konut” üreten olan ConCept Yapı, yepyeni mimari öğeler ile Bodrum’da daha önce yapıl(a)mamış projeleri tasarlayarak standartların üzerine çıkıyor ve yaşayanların kendilerini özel hissetmesini hedef alıyor.


http://www.conceptyapi.net/


Geri Dön