Genel

Concorde De Luxe Resort, Quality Selection 2012 ödülünü aldı!

Concorde De Luxe Resort, dünyanın dört bir yanından tatilcilerin izlenimlerini paylaştıkları online paylaşım platformu “HolidayCheck” tarafından verilen “Quality Selection 2012” ödülüne layık görüldü

Dünya standartlarındaki kaliteli hizmet anlayışıyla konuklarına seçkin bir tatil keyfi sunan Concorde De Luxe Resort, Dünya’nın en güvenilir seyahat portallarından HolidayCheck’in vermiş olduğu “Quality Selection 2012” nin sahibi olarak kaliteli hizmetini bir kez daha tescilledi.


Concorde De Luxe Resort’un bugüne kadar kazanmış olduğu ödüllerin ortak özelliğinin konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları neticesinde belirlendiğini dile getiren Concorde De Luxe Resort Genel Müdürü Tuncay ÖZBAKIR, “Otelimizin misafir memnuniyetine vermiş olduğu önem ve kaliteli hizmet anlayışıyla HolidayCheck’in “Quality Selection 2012” ödülüne layık görülmesi bizleri çok memnun etti. Aldığımız kalite ödülleri, misafirlerimize daha üstün hizmet verebilmek amacıyla bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor.” dedi.


Concorde De Luxe Resort’un misafir memnuniyeti odaklı çalışmanın bir sonucu olarak layık görüldüğü “Quality Selection 2012” ödülü bir ilk değil. Bugüne kadar TripAdvisor, Zoover, Otel Puan gibi sitelerden birçok ödül kazanmış olan Concorde De Luxe Resort için hizmet kalitesi büyük önem taşıyor. Concorde De Luxe Resort’un 2010 yılından bu yana HolidayCheck’ten layık görüldüğü ödüller;

HolidayCheck Award 2010

HolidayCheck Top Hotel Award 2011

HolidayCheck Top Hotel Award 2012

HolidayCheck Quality Selection 2012


CONCORDE DE LUXE RESORT HAKKINDA


5 yıldızlı Concorde De Luxe Resort, Antalya’nın kalbi muhteşem Lara sahilinde ve Antalya havalimanına 10 km uzaklıkta, dünya standartlarındaki kaliteli hizmet anlayışıyla 2005 yılında hizmete girerek tematik oteller arasında yerini almıştır. Adını “Concorde” uçağından almış uçak şeklindeki Concorde De Luxe Resort 62 bin m²'lik alana kurulu olarak 'Ultra Her Şey Dâhil' sisteminde 354 standart de luxe, 19 junior suite, 16 dublex suite, 6 aile suiti, 4 grand suit, 2 royal suit olmak üzere toplam 402 oda ile konuklarını ağırlıyor. Otel bünyesinde 3 dönüm üzerine kurulu Carpe Diem Spa’sıyla da konuklarına ayrıcalıklı bir ortam yaşatıyor.