29 / 04 / 2024

Confetti 2009 sonbahar – kış koleksiyon sunumunu gerçekleştirdi

Confetti 2009 sonbahar – kış koleksiyon sunumunu gerçekleştirdi

30 yılı aşkın iplik tecrübesi ile kurduğu fabrikada banyo halısı üretimine başlayan ve yakaladığı başarıyı 2005'de ürün gamına eklediği dekoratif halı ile daha da ileriye taşıyan CONFETTI, 2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunu bayilerinin beğenisine sundu



2009 Sonbahar-Kış Dekoratif Halı Koleksiyonunda doğayı evlerin içine taşımayı amaçlayan CONFETTI, banyolardan sonra, yaşam alanları, mutfaklar ve çocuk odalarının da vazgeçilmezi olacak.
 
Metropol yaşantısının yoğunluğundan sıyrılıp kendini doğada hissetmek isteyen tüketicisini düşünen CONFETTI, yaşam alanı halılarında sade, doğal ama modern çizgileri tercih ederek, desenleri, yalın, geometrik ve doğal dokuların stilize formlarını esas alarak tasarladı. Koleksiyonda, gözü rahatsız etmeyen naturel renkler, toprak tonları, soft griler, dinamik etkisi olan pembe ve morlar kullanıldı.
 
2009 Sonbahar-Kış CONFETTI Dekoratif Halı Koleksiyonunda, özellikle bayanların vakitlerinin büyük çoğunluğunu geçirdikleri mutfaklar da unutulmadı. Koleksiyon hazırlanırken, 2009 mutfak tasarımlarını göz önünde bulunduran, tamamı profesyonellerden oluşan tasarım ekibi, düz ve yalın mobilyalı yeni mutfaklar için, canlı renklerin dekoratif trendlerle tamamlandığı, dinamiklik kazandırılmış halılar tasarladı. Renklerde; günbatımı renkleri, yeşiller, kırmızılar ve morlar bej tonlarla kombin edilmiştir. Desenlerde meyveler, sebzeler ve çiçekler, boyutlu, doğal ve yoğunlaştırılarak kullanılmıştır.
 
Çocukların renkli dünyalarına girerek, çocuk odası halısı tasarımlarında onların ihtiyaçlarını temel alan CONFETTI, desenlerin çocuk gelişimi açısından eğlendirici ve öğretici olmasına ayrıca çocuk odası konseptleriyle bütünlük sağlamasına dikkat etti.  Beyaz, sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve pembe tonların yoğunlukta olduğu çocuk odası halı koleksiyonunda desenlerde çocukların algılayabileceği düzeyde net uygulandı. Sevdiği ve tanıdığı nesnelerin İngilizce dizilimi yapılmış BULMACA, sevimli canlılarla tanışabileceği SUALTI,  çevreyi ve trafik kurallarını keyifle öğrenebileceği TRAFİK, koleksiyonun en göze çarpan parçaları.
 
Ayrıca bütün çocuklar tarafından bilinen ve yakından takip edilen SPONGE BOB, BATMAN, THINKER BELL ve SPEED RACER karakterlerinin lisansiyeri olan Confetti, bu karakterlerin en çarpıcı karelerini oyun alanlarıyla birleştiriyor.

Geri Dön