Perakende

Confetti, Bella koleksiyonuyla banyolara şıklık getiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti Bella koleksiyonu banyolara şıklığı ve modernliği getiriyor. Evlere canlılık getiren Confetti, Bella koleksiyonunu banyolarınıza renk katmak için sizlerin beğenisine s





Her kadın banyosunun canlı, modern ve şık görünmesini ister. Banyolarda farklı dokunuşlar yapabilmek için de kullanılan aksesuarlara dikkat etmek gerekiyor.  Evlere canlılık getiren Confetti, Bella koleksiyonunu banyolarınıza renk katmak için sizlerin beğenisine sunuyor. 


Şıklık ve kaliteyi bir araya getiren Confetti Bella koleksiyonu, soft renkleriyle küçük banyoların modern ve ferah görünmesini sağlıyor. Özel olarak geliştirilen jel tabanı sayesinde küçük kazaları engelleyen Bella banyo halısı, narin ve yumuşak dokusuyla tüm gün yorulan ayaklara banyolarda konfor sağlıyor. Aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle de zamana meydan okuyor. Polyamid iplikle üretilen Confetti banyo halıları sağlık açısından da güvenli bir kullanım sunuyor.


Dayanıklı ürünlere en ekonomik fiyatları sunan Confetti şıklık ve kaliteyi bir araya getiriyor. Siz de uygun fiyatlarla banyonuzun şık ve modern bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız  www.benimhalim.com  adresine girerek Confetti Bella banyo halısı koleksiyonunu inceleyip banyonuza renk katabilirsiniz. 


Confetti Hakkında:

1994 yılında banyo halısıyla üretime başlayan Confetti, ürettiği modelleri satışa çıkardığı andan itibaren piyasada kabul gördü. 2000 yılında ürün gurubuna banyo perdesi de ilave edilince, dünya çapında Confetti Banyo Koleksiyonu tercih edilir duruma geldi. 2007 yılının başlarında Düzce fabrikasında Türkiye’de ilk kez, kaymaz tabanlı, yıkanabilir, renkleri solmayan, alerji yapmayan benzersiz renk ve tasarımlara sahip Dekoratif Halıların üretimine başladı. Aynı anda 16 renkli baskı yapabilme özelliğine sahip makineleri ile Türkiye'de bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşayan Confetti, ürün gamına ilave edeceği yeni ürünler için çalışmalarını hızlandırdı.