Konut

Çorlu Armada City'de 666 TL taksitle!

Mimart Yapı, bankadan kredi alamayan ve konut bedelini de peşin parayla ödeyemeyecek durumda olanlar için yeni bir kampanya başlattı

Çorlu'nun merkezi'nde Armada City projesini gerçekleştiren Mimart Yapı, bankadan kredi alamayan ve konut bedelini de peşin parayla ödeyemeyecek durumda olanlar için yeni bir kampanya başlattı. Armada City projesi için yeni uygulanmaya başlayan kampanya eylül ayı sonuna kadar devam edecek. Aylık taksitlerin 666 liradan başladığı, banka, kefil ve masrafa yer vermeyen kampanya çerçevesinde Mimart Yapı'nın kendi finansman modeliyle 120 aya kadar vade imkânından yüzde 0.90 faiz oranıyla faydalanılabiliyor. Peşinat ödeme yönünde de bir çok avantaj sunan bu yeni kampanya Çorlu'dan ev almayı düşünenleri harekete geçirmeyi hedefliyor. Ara ödeme ile peşinatı hafifletmek de mümkün. Buna göre yüzde 15'lik peşinat sözleşme sırasında, yüzde 10'luk kısmı ise Aralık 2011'de ödeniyor. Ertelenen peşinatın erken ödenmesi halinde veya yüzde 15'in üzerinde ödenen peşinatlara da ekstra avantajlar sunuluyor.

Projede 64 metrekareden 177 metrekareye kadar büyüklükleri değişen dairelerin fiyatları 65 bin lira ile 170 bin lira arasında değişiyor. 40 adet ticari birimin yer alacağı Mimart Çarşı'nın Armada City aileleri için sağlayacağı evlere servis imkânı sayesinde, evden çıkmadan alışveriş yapılabilecek. Çorlu'da şehrin tam kalbinde, Orion ve KİPA alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunan tek proje olan Armada City, Çorlu'nun en büyük konut projesi olma özelliğine de sahip. Projedeki sosyal donatıların fazlalığı ve standart özelliklerin yüksek oluşu alternatif arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Proje 106 bin metrekare alan üzerinde, 11 katlı 37 blokta toplam bin 831 daireden oluşuyor.

Konutta da otoparkta da standardı yükseltti

Konut inşaat kalitesi, mimarisi ile Avrupa'dan son 2 yılda altı ödül birden alan Varyap Meridian, otoparkta da standardı yükseltti. Varyap Meridian otoparkları ile otopark mimarisinde yeni bir trende öncülük ederek hem enerji tasarrufu, hem de konforu bir arada sunuyor. 2.30 - 2.70 metre kat yüksekliği ile standart otoparklara göre daha geniş ve yüksek olan otoparklar, aydınlatmadan havalandırmaya rampalardan drenaj ve yangın sistemlerine kadar tüm detayların araç sahiplerinin konforu ve güvenliği göz önüne alınarak tasarlandı. Doğrudan blok asansörleriyle bağlantılı her daire için, daire büyüklüğüne göre 1 ya da 2 araçlık otoparkın bulunduğu Varyap Meridian'da, 2 bin 709 araçlık alana sahip otoparklarda her daire sahibine ait değişmeyen alanların yanı sıra özel bisiklet yerleri ve her parsele ait araç yıkama alanları da bulunuyor.

Proje son olarak Avrupa´nın "En İyi Yüksek Bina Mimarisiî ve "En İyi Mimariî ödüllerini kazandı. Leed sertifikasyonuna sahip Türkiye´nin ilk ve tek karma lüks yeşil konut projesi olan Varyap Meridian'ın dünyanın en prestijli gayrimenkul yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunuyor.

İkinci etabının son 100 konutunun satışta olduğu projede daire fiyatları 236 bin liradan başlıyor. Ataşehir'de toplam 107 bin metrekarelik alanda yapılan projenin yüzde 90'ı yeşil alandan oluşuyor. 1500 konutun bulunacağı projede ayrıca iş merkezleri, otel ve mağazalar da yer alıyor.
Selma Şenol/Bugün