04 / 05 / 2024

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.



İngiltere Championship (2. Lig) ekibi Fulham, Craven Cottage Stadı'nda bazı değişiklikler yapacak. Sözcü'de yer alan habere göre, Londra ekibi, nehir kenarında yer alan tribünü yıkarak yeniden inşa edecek.

Fakat bu çalışmalar yalnızca kapasite artırmaya yönelik değil, tribün maç günleri dışında da kullanılabilecek bir yaşam merkezine dönüştürülecek. Thames Nehri'nin bir bölümünü de alan Fulham Kulübü, restoranlar, spor salonu ve havuz yapacağı bir tribün inşa edecek. 


Craven Cottage Stadı na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

100 milyon Sterlin'e mal olacağı belirtilen tribün için 2021 bitiş tarihi olarak belirlendi.

Craven Cottage Stadı na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

1896'da hizmete açılan, 2004'te de büyük bir değişme giden stat, tribün değişimiyle beraber müşterilerine nehir boyu gezme fırsatı da tanıyacak. 

Craven Cottage Stadı na spor salonu ve havuz inşa edilecek!


Kulübe futbol dışında da gelir sağlayacak olan Riverside Tribünü bu hafta içinde tamamen yıkıldı ve temizlik sonrasında temel atma işlemlerine başlanacak. (Görseller Fulhamtpier.com'dan alınmıştır)

Fulham Kulübü'nün sahibi Shahid Khan, kendileri gibi küçük bir takımın finansal sürdürülebilirlik sağlamak için büyük adım olacağını dile getirerek, "Herkes yıl boyu Craven Cottage'ı ziyaret edebilecek. Londralılar için güzel manzara yemek yeme, gezme ve eğlenme imkanı sağlanacak. Bu nehrin potansiyelini hiçbir zaman kullanmadık. Burada herkes eğlenmek için bir şeyler bulacak" diye konuştu.


Geri Dön