29 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo ve Yıldırım Demirören, rezidans yapacak!

Cristiano Ronaldo ve Yıldırım Demirören, rezidans yapacak!

Erdal Cömert, Vatan Gazetesi'denki bugünkü köşesinde "Dev ortaklık" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cristiano Ronaldo artık bizden biri.. Niye mi Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirörenin iş ortağı!



ŞİMDİ okuyacaklarınız sizi gerçek anlamda heyecanlandıracak.. Çünkü bırakın bir Türk kulübüne transfer olmayı, tatile bile gelmesi imknsız gözüken Cristiano Ronaldo, çok yakın zamanda ülkemizde olacak! Yok yok.. Ne bir yardım maçı, ne de tanıtım için.. Neden mi geliyor Çünkü Portekizli yıldız artık Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirörenin iş ortağı!

AKLINIZA gelen ilk soruyu biliyoruz, nasıl Şöyle anlatalım. Bilindiği gibi Demirören, bundan yaklaşık 10 gün önce menajer Jorge Mendezle birlikte Real Madrid-Lyon maçına gitmiş, hatta karşılaşmadan önce Mourinhoyla kanka olup, tesislerde saatlerce fikir alışverişi yapmıştı. Bu seyahat sırasında Mendez aracılğıyla tanıştığı ve 2 saat süren bir yemek yediği Ronaldoyla da sıcak bir ilişki kurmuştu.

ARADAN geçen süre zarfında biz de yemeğin detaylarına ulaştık. Buna göre Demirören ile Ronaldo, yıldız futbolcunun doğduğu yer olan sahil kasabası Porto Santoda otel, rezidans ve restoran zinciri kurma konusunda anlaşma sağladılar. Esasında konuyu Demirören açtı.. Ronaldoya, Ne gibi yatırımlar yapıyorsun diye soran Demirören, Portekizlinin anlattğı sahil kasabalarında kurmak istediği zincir hayalini duyunca hemen teklifini yaptı: Ortak yapalım.

DEMİRÖREN: ANLAŞTIK..

RONALDO hem şaşırdı hem çok mutlu oldu.. Tesislerin adına kendi markası olan CR7yi koymayı düşünen Ronaldonun fikrine bayılan ve yemekteki konuşma sonrası hemen Porto Santodan arazi satın alan Demirören ilk olarak Ronaldoyla birlikte 60 milyon Euroluk yatırım yapacaklar. %50-50 ortak olarak anlaşma sağlayan Demirören ve Ronaldo, bu zincirleri Avrupa sahillerine kuracak. Hatta İstanbula kesin, Göçeke de belki olarak bakıyor ikili..

BU anlaşmaya İspanyol ve Portekiz basını da büyük ilgi gösterdi.. Belki siz bu sayfaları okuduğunuzda her iki ülkenin medyası da durumu manşetlerine taşımış olacaktır. Biz de iş bu kadar resmiyete dökülmüşken konuyu, ilk ağız olan başkan Yıldırım Demirörene sorduk.. İşte başkanın konuyla ilgili görüşleri:

DÜNYACA ünlü bir yıldızın, bir Türk yatırımcıya güven duyması benim açımdan çok önemli. Yaptığımız anlaşma sonucunda Ronaldonun Türk insanına daha çok yakınlaşacağını düşünüyorum.

9 KMLİK SAHİLİ VE GOLFÜYLE ÜNLÜ CENNET

YILDIRIM Demirören ve Ronaldonun CR7 otelleri zinciri kuracağı Porto Santo (Kutsal Liman), Portekize bağlı Madieira Özerk Bölgesinde yer alan bir ada ve ismini de güney kıyılarında bulunan bir koydan almaktadır.

Atlas Okyanusu ile çevrili ada, 1418 yılında Portekizliler tarafından keşfedilirken günümüzde nüfusu 4 bin 476 kişidir. 9 kmlik plajıyla ün yapan adanın en önemli gelir kaynağı turizmdir ve ayrıca dünya çapındaki golf sahalarıyla turistlerin ilgisini her dönem çekip ün yapmıştır.

İMZA İÇİN YAZIN İSTANBULA GELECEK!

İKİ saatlik yemekte Demirörenle çok iyi anlaşan ve ahbap olan Ronaldo, ikilinin daha sonra yaptığı telefon görüşmelerinde İstanbula geleceğinin müjdesini verdi.. Demirörenle yaptığı konuşmada Maçlar, sezon bitsin İstanbula gelip basın önünde de imzaları atarız ifadesini kullanan Portekizli yıldız, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak jestler yapacağının müjdesini verdi.

İlk 100deki tek Türk Beşiktaş!

Uluslararas Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun (IFFHS) Dünyanın En İyi Futbol Takımları değerlendirmesinde, mart ayında ilk 100 içinde Türk takımlarından sadece Beşiktaş yer aldı. 1 Nisan 2010-30 Mart 2011 arasında kulüplerin oynadığı resmi maçlar baz alınarak yapılan değerlendirmede daha önce 28. durumda yer alan Beşiktaş, 183.5 puanla 24. sırada bulunurken, henüz maç kaybetmeyen lider F.Bahçenin sıralamada 23 basamak düşüp 176. olması da gözlerden kaçmadı.

LİSTEDE G.Saray 207, Trabzon 209. sırada. İlk sıra ise yine son Devler Ligi şampiyonu Interin..
Vatan/ERDAL CÖMERT


Geri Dön