16 / 05 / 2024

Crown Deluxe Bahçeşehir Mart 'ta satışta!

Crown Deluxe Bahçeşehir Mart 'ta satışta!

Akiş Grubu ve Garanti Koza ortaklığı olan Akkoza projesindeki   toplam 12 dönüm büyüklüğünde arsayı Kasım ayında satın alan Babacan Yapı Bahçeşehir"in tam kalbinde konumlandıracağı yeni projesi Crown Deluxe"ü hayata geçiriyor



TEM otoyolundan özel giriş için yol yapımına başlanan ve çevresinde,CLUB İSTANBUL spor klubü, en şık restoranların bulunduğu RESTORANLAR SOKAĞI,tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz dünya markalarının bir arada toplandığı AKBATI ALIşžVERİşž VE YAşžAM MERKEZİ,hertürlü eğlence imkanlarının sunulduğu FESTİVAL PARK, çocuklarınızı güvenle yollayacağınız ve eğitim temellerinizin en doğru noktada atılacağı,sektöründe marka olmuş TED KOLEJİ ,tam teşekküllü   İSVİçRE HASTANESİ bulunan   dev bir adanın içinde yer alacak CROWN DELUXE farkını BABACAN YAPI imzasıyla yaşayacaksınız. Mimari Projesi DOME MİMARLIK tarafından devam eden CROWN DELUXE"te, geniş kat bahçeleri ve teraslarla zenginleştirilen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunmakta. Konfor, kalite ve ayrıcalığın Bahçeşehir"deki yeni simgesi CROWN DELUXE"un yapımına 2011 yılı şubat ayı sonunda ,satış ve lansmanına ise mart ayında başlanacaktır.

Babacan Yapı imzasıyla yükselen bir diğer proje de CROWN PLAZA. Beylikdüzü"nün en merkezi noktası olan 5M Migros AVM"nin yanıbaşında, Toplam 20.000 metrekare inşaat alanına sahip CROWN PLAZA"da 60 adet ofis ve 9 adet mağaza bulunmakta.

Yapımına 2011 yılı şubat ay ı sonunda başlanacak proje, Beylikdüzü"nün iş yaşamı standartlarını yeniden yorumlamaya aday, ayrıca
Babacanyapı imzasıyla Beylikdüzü bölgesindeki devam eden 3 büyük projesinde,     Beykent"te bulunan CROWN PARK evlerinde   5000 tl peşinat ve 120 ay vadelerle teslimleri Nisan 2011 de yapılacak olup, Beylikdüzü"nde yapımına devam edilen CROWN RESİDENCE ve kule projesi olan CROWN TOWER projeleri tüm hızıyla devam etmektedir.

0212 876 18 08
www.babacanyapi.com


Geri Dön