02 / 05 / 2024

Crown Deluxe ödeme planı!

Crown Deluxe ödeme planı!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Deluxe

Crown Deluxe ödeme planı ile ilgili bilgiler haberimizde yer almaktadır. Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor...



2 blok olarak planlanan  Crown Deluxe  Evleri, Avrupa Yakası'nın yükselen değeri Bahçeşehir'de  Babacan Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki A blok teslimlerinin 2013 yılı sonunda, B blok teslimlerinin ise 2015 yılında yapılması hedefleniyor.


Crown Deluxe ödeme planı doğrultusunda projede konutlar için yüzde 25 peşinat veriliyor. 13 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut.


Crown Deluxe ödeme planı!


Toplam 360 konut ve 40 adet ticari alana yer verilen Bahçeşehir Crown Deluxe Evleri, 198 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yeşil alanlara da geniş yer veriliyor.


Crown Deluxe ödeme planı


Crown Deluxe ödeme planı bilgileri kapsamında projedeki daireler için banka kredisi kullanılabiliyor ve 18 aya kadar 0 faiz avantajı bulunuyor. Proje lokasyon olarak da TEM Otoyolu'na 2 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Crown Deluxe ödeme planı!


Crown Deluxe iletişim


Telefon: (0212) 444 24 20 

Web adresi: www.crowndeluxe.com.tr


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön