12 / 05 / 2024

Crown Park'a nasıl gidilir

Crown Park'a nasıl gidilir

Beylikdüzü'nde, Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park projesi tek blokta 54 konuttan oluşuyor. Crown Parkın arsa alanı 3 bin 600 metrekare, inşaat alanı ise 10 bin 500 metrekare.Crown Park projesinde yaşam başlıyor. Önümüzdeki Haziran ayında konu



Crown Park projesine Avcılar - Büyükçekmece istikametinden giderken; Carrefour ve Bauhaus'u geçtikten sonra Kanatçı Usta'nın bulunduğu ilk araç köprüsünden dönüş yapılarak E5'in diğer tarafındaki Bizimkent'ten içeri girilir. Herhangi bir yere sapmadan, düz devam edilir. Yaklaşık 400-500 metre sonra sağda kapalı futbol sahası ve Opet benzin istasyonu görülür. Opet'in sağından aşağı doğru inilir ve yolun sağı takip edilir. Yaklaşık 200 metre sonra gelen kavşaktan tekrar sağa dönülerek kapalı pazar alanı inşaatının bulunduğu caddeye gelinir. Cadde üzerinde Crown Park tabelasının bulunduğu sokaktan içeri girilerek projeye ulaşılır.

Büyükçekmece - Avcılar istikametinden giderken ise; TÜYAP ve Kaya Ramada'yı geçtikten sonra ilk araç köprüsündnen dönüş yapılarak Beykent'ten içeri girilir. Herhangi bir yere sapmadan, düz devam edilir. Sağ tarafta Vista Residence ve Ginza Residence projeleri geçildikten sonra yol ikiye ayrılır. Sağdan Gürpınar yolu, soldan ise Beykent yolu devam etmektedir. Burada yolun solu takip edilir. Yaklaşık 100-200 metre solda Uyum Çarşı, biraz ileride sağda Paradise AVM görülecektir. Paradise AVM'den hemen sonra gelen ilk sapaktan sola dönülür. Bundan sonra gelecek ilk kavşaktan dümdüz karşıya geçilir. Solda kapalı pazar inşaatı görününce Crown Park tabelasının bulunduğu sokaktan içeri girilerek projeye ulaşılır.

www.babacanyapi.com
0212 876 18 08
0212 853 30 00


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön