04 / 05 / 2024

Crown Park'ta 5 bin TL peşinatla! 120 ay vade!

Crown Park'ta 5 bin TL peşinatla! 120 ay vade!

Beylikdüzü’nde Crown Park projesi ile giriş yapan Babacan Yapı, ikinci projesi olan Crown Plaza’nın temelini Crown Deluxe ile birlikte atarken bölgede aynı anda üç proje ile boy gösterecek



Beylikdüzü’nde Crown Park projesi ile giriş yapan Babacan Yapı, ikinci projesi olan Crown Plaza’nın temelini Crown Deluxe ile birlikte atarken bölgede aynı anda üç proje ile boy gösterecek.

Akiş Grubu ve Garanti Koza’nın ortaklığı olan Akkoza projesindeki toplam 12 dönüm büyüklüğünde arsayı Kasım ayında satın alan Babacan Yapı, Bahçeşehir’in merkezi bir noktasındaki arsa üzerinde yeni projesi Crown Deluxe hayata geçiriyor. TEM otoyolundan özel giriş için yol yapımına başlanan ve çevresinde seçkin marka ve sosyal yaşam alanları bulunan projenin lansmanı 2011 yılı şubat ayı sonunda yapılırken satış ve lansmanına ise mart ayında başlanacak.

Babacan Yapı imzasıyla yükselen bir diğer projede yine Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Crown Plaza. Beylikdüzü’nün merkezi bir noktasında toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Crown Plaza’da 60 ofis ve 9 mağaza bulunuyor. Yapımına 2011 yılı şubat ayı sonunda başlanacak proje, Beylikdüzü’nün iş yaşamı standartlarını yeniden yorumlamayacak.

Babacanyapı imzasıyla Beylikdüzü bölgesindeki devam eden ilk yatırım olan Crown Park Evlerinde ise 5 bin TL peşinat ve 120 ay vadelerle satışlar devam ediyor. Projenin teslimleri ise Nisan 2011’de başlayacak.

www.babacanyapi.com
0212 876 18 08
0212 853 30 00


Geri Dön