09 / 05 / 2024

Crown Tower ve Crown Residenceta sıfır peşinatla! 54 bin TLye!

Crown Tower ve Crown Residenceta sıfır peşinatla! 54 bin TLye!

Babacan Yapı, Crown Tower ve Crown Residence projelerinde kampanya başlattı. Fiyatları 54 bin TLden başlayan konutlar peşinatsız satılıyor



Babacan Yapı, Crown Tower ve Crown Residence projelerinde Avrasya Emlak- Yatırım Fuarı ve Sevgililer Gününe özel kampanya başlattı. Bu kampanyayla ara ödeme ve peşinat olmaksızın 54 bin TLden başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün.

16-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar alanında gerçekleştirilecek olan Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarına katılacak olan Babacan Yapı, peşinat zorunluluğunu kaldırdı. Beylikdüzünde inşaatları devam eden Crown Tower ve Crown Residence projelerinde ara ödeme olmadan sıfır peşinatla ve 54 bin TLden başlayan fiyatlarla konut satışı yapılıyor.

Crown Tower projesinin ön kısmında yer alan satış ofisi hizmet vermeye başladı. Örnek dairelerde ziyarete açıldı. Projede 2012 yılının Mart ayında yaşam başlayacak. Crown Tower projesinde alanları 46 metrekare olan stüdyo konutlar 54 bin TL'den, alanları 81 metrekare olan 1+1'ler 97 bin TL'den ve alanları 143 metrekare olan 2+1'ler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Crown Towerda başlatılan kampanyaya göre konutlar peşinatsız ve ara ödemesiz olarak vadeyle satılacak. Günlük taksitler ise 19.8 TLden başlıyor.

Crown Tower'da örnek daireler hazırlandı. Müşteriler bu evleri gezerek fikir sahibi olabilirler. Projede ayrıca resepsiyon, uyandırma servisi, housekeeping, vale parking, fitness, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, anaokulu, kreş, kuaför, solaryum, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, verandalar, botanik bahçe, 33. Katta Crown Roufe Launge ile ultra lüks hizmet veriliyor.

Crown Tower projesinde 5 yıldızlı otel konforu sunulacak. Crown Tower projesinde 46 metrekare olan konutlarda tavan yüksekliği 2.96 metre. Yatırım değeri 55 milyon TL olan Crown Tower Beylikdüzü projesinin temeli 2010 yılının Mart ayında atıldı. Toplam arsa alanı 8 bin metrekare olan Crown Tower'da konut teslimleri ise 2012 yılında yapılacak.

Crown Residence projesinde ise tapu teslimleri hemen yapılıyor. Kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğu projede 95 metrekare 2+1 konutların fiyatları 99 bin TLden başlıyor. 2011 yılı yazının sonunda teslim edilecek olan proje cadde üzerinde olması sebebiyle yoğun ilgi görüyor.

Beylikdüzü'nde yükselen Crown Residence, 1600 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 11 katlı tek blokta 99 konuttan meydana gelen Crown Rezidans'daki konutlarda merkezi ısıtma, klima, internet, kameralı sistem, mutfak dolapları, ankastre ürünler, banyo mobilyaları, etejerli lavabo, mobilya iç kapılar, çelik dış kapı, salon ve odalarda laminant parke yer alıyor.

Crown Residenceın sosyal alanlarında kapalı çocuk oyun kulübü, güneşlenme terası, teras bar, sauna, fitness salonu, hobi odaları, resepsiyon, kapalı otopark, vale hizmeti, vitamin bar, teras barbekü, teras misafir odalarının bulunduğu Crown Residence; Atatürk Havalimanına 17 kilometre, TEM'e iki kilometre, E-5'e 500 metre, Beyfen Kolejine 500 metre, Medicana ve Esenyurt Devlet Hastanesi bir kilometre, 5M Migrosa bir kilometre uzaklıkta yükseliyor.

http://crowntowers.net/

www.babacanyapi.com

212 876 18 08

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön