09 / 05 / 2024

Crown Tower'da 94 bin TL'ye! 40 ay sıfır faizle!

Crown Tower'da 94 bin TL'ye! 40 ay sıfır faizle!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Tower

Babacan Yapı’nın Crown serilerinden biri olan “Crown Tower” özgün mimarisi, her cephesinde farklı bir manzara alternatifi, rahat ulaşım imkânlarıyla iki ay sonra sahiplerine teslim edilecek



Babacan Yapı tarafından Mayıs 2010’da 8 dönüm arazi üzerinde Beylikdüzü- Esentepe’de yükselen Crown Tower, Temmuz 2012’de sahipleri ile buluşacak. 420 konuttan oluşan projenin en önemli özellikleri arasında Tem Otoyoluna ve E-5’e 5 dakikalık mesafeyle lokasyon açısından rahat olması, yüksek tavan özelliği, geniş metrekare teras alanları, kaliteli malzeme kullanımı ve her cephesinin manzaralı olması yer alıyor.


Crown Tower site yaşamının huzurlu ortamı ve güvenli atmosferini, sunduğu sosyal olanaklarla bütünleştirmeyi başarıyor. Her anını tatil tadında geçirerek ev sahibi olmak isteyenler açısından Crown Tower'a bakıldığında projede; vale hizmetinden sosyal olanaklara kadar birçok cezbedici nokta bulunuyor. 35 katlı ve 420 konutlu projede özellikle yaz aylarında tatile gitme ihtiyacını azaltacak açık yüzme havuzu, bol yeşilli yürüyüş alanları, tenis ve basketbol sahaları yer alıyor. Her daim sağlıklı kalmak isteyenlere özel fitness salonu dışında projenin dikkat çeken hizmetleri arasında SPA, Sauna ve Türk Hamamı hizmeti de bulunuyor.  Çocukların kendilerini tatil köyünde hissedecekleri çocuk parkları da projede aileleri cezbeden detayların başında geliyor. Kalabalık ve karmaşık residence projelerinin dışında butik residence formatında tasarlanan CrownTower'da otel konforunda lobi ve resepsiyon hizmeti de sunuluyor.


Crown Tower projesinde 46 metrekare stüdyo daireler, 81 metrekare 1+1 daireler, 143 metrekare 2+1 daireler, 182 metrekare 3+1 daire yer alıyor. 94 bin TL ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışı yapılan dairelerin metrekare fiyatı ise 1.990 TL olarak belirlendi.  Crown Tower  projesine özel peşin fiyatına 40 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.


444 20 14


http://www.crowntowers.net/



projeye sor



Geri Dön