08 / 05 / 2024

Crown zinciri 3 yeni projeyle 6 halkaya uzanıyor!

Crown zinciri 3 yeni projeyle 6 halkaya uzanıyor!

Beylikdüzü ve Bahçeşehirde geliştirdiği Park, Residence ve Tower projelerine Deluxe, Tower 2 ve Plaza'yı da eklemek isteyen Babacan İnşaat, bölgeye getireceği yeni konseptlerle dikkat çekiyor



İstanbulun yeni gelişmekte olan bölgelerinden olan Beylikdüzü ve Bahçeşehirde geliştirdiği Crown Park, Crown Tower ve Crown Residence projelerine Crown Deluxe, Crown Tower 2 ve Crown Plazayı da eklemek isteyen Babacan İnşaat, bölgeye getireceği yeni konseptlerle dikkat çekiyor.

2011 yılı içinde 60 milyon TL ciro hedefleyen ve bunun yüzde 50sini elde eden Babacan İnşaat, yeni projelerle çalışmalarına devam ediyor. Yeni projelerle birlikte Crown zincirini 6 halkaya çıkaracaklarını kaydeden Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Halen elimizde inşaatı devam eden Crown Residence ve Crown Towerın çalışmaları devam ediyor. Crown Park'ı bitirdik ve teslimler başladı. Satın almalarını gerçekleştirdiğimiz 3 yeni crown arazileri içinde fizibilite proje geliştirme çalışmaları sürdürüyoruz diye konuşuyor.

Projeler hakkında detaylı bilgi aktaran Babacan, Bunlardan birincisi Esenyurtu Bahçeşehire bağlayan bölgedeki Akkoza projesinde yer alan Crown Deluxe Bahçeşehir. Burada 480 rezidans, 27 ve 30 katlı ikiz kulelerde yer alacak. Ayrıca yanında 4 katlı 44 mağazanın bulunduğu birde çarşı projesi geliştireceğiz. Bu projemizin satış ofisini de açmış bulunmaktayız diye konuştu.

TOWERE OTEL KARDEŞİ GELİYOR
İkinci projenin Beylikdüzünde devam eden Crown Tower projesinin hemen yanında yer alacağına değinen Babacan, Bu arazinin satın alma sürecini tamamlandı. İsmi Crown Tower 2 olacak ve Beylikdüzüne yepyeni bir konsept getirecek. Bu projede 300 adet rezidansın yer alacağı 29 katlı kuleden Crown Tower 2 projesine köprü ile geçiş bulunacak. Günlük kiralama üzerine bir konsept geliştireceğiz. Yani, rezidanstaki konutlar otel gibi ama ev konforunda döşenerek günlük kiralamalar yapılacak. Böylece mülk sahibinin getirisi garantiye alınırken aynı zamanda bölgeye gelen fuar misafirleri de kendi evleri gibi konforlu bir ortamda kalabilecek dedi.

Yılsonuna kadar temeli atacakları üçüncü projenin de yine Beylikdüzü D-100 Karayolu üzerinde, yeni metrobüs durağının yer aldığı Bakırcılar Sitesi girişinde yer alacağına dikkat çeken Babacan, Bu noktadaki fabrikayı satın alarak yıkımını gerçekleştirdik. Ortaya çıkan arazi üzerinde Crown Plaza isimli 12 dev mağaza ve 60 ofisin yer alacağı bir proje geliştireceğiz diyerek sözlerini bitirdi.

İBRAHİM BABACANIN 2011 GÖRÜŞLERİ:
Seçim sürecinde tüketicinin kafasında oluşan soruların ve ekonomik istikrar beklentilerinin sandıktan çıkan sonuçla birlikte hızla netleştiğine dikkat çeken Babacan, Bu süreci ülke ekonomisi olarak olumlu geçirdiğimizi düşünüyorum. Tabi orta vadede Türkiye ekonomisinin büyüme gösterecek. Avrupa ve Amerikada başlayan ekonomik çalkantılarla beraber Ortadoğuda yaşanan Arap Baharının tam ortasında yer alan Türkiye, paranın ve yatırımların doğru adresi olacak. Dış piyasalarda yaşanacak olası krizler ülkedeki istikrarı ve güven ortamını etkilemez. Ayrıca konut sektörünün önü açık ve fiyatlarda da yukarı doğru bir çıkış beklentisi mevcut diye konuştu.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön