02 / 05 / 2024

Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!


Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi Roberto Vıto Ingraldı tarafından 415 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi 415 bin TL sermaye ile bugün Roberto Vıto Ingraldı tarafından kuruldu. 

Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi iş konusu; 1.Basta günes enerjisi olmak üzere her türlü temiz enerji kaynagını (günes, rüzgar, jeotermal, biyogaz ve benzerleri) kullanarak enerji üreten tesislerin kurulması,fizibilitesi, konu ile ilgili danısmanlık hizmetleri, temiz enerji esaslı sistemlerin tasarlanması, üretilmesi, kiraya verilmesi, kiralanması, nakli ve dagıtımı, ithal ve ihraç edilmesi montaj, bakım ve servis hizmetlerinin verilmesi, yatırımlara ortak olunması, bu tesislerde elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrigin satılması, sanal ortamlar da dâhil satıs ve pazarlanmasıdır. 2.Her tür günes paneli, evirici, kablo, konektör, ayak sistemi kule vs. temiz enerji esaslı her tür teçhizat ile ilgili ithalat, ihracat islemleri, bakım servisleri, kiralama-satıs hizmetleri, bu ürünlerle ilgili Ar-Ge çalısmalarını yürütülmesi, ulusal ve uluslararası arastırma, gelistirme ve destek fonlarından yararlanılmasıdır. 3.Temiz enerji konusunda her türlü mimari çalısmanın yapılması; ilgili yerel ve global sertifikaların verilmesi veya alınması, bu konuda egitim, danısmanlık hizmetleri verilmesi ve alınması, enerji verimliligi ile ilgili her türlü çalısmanın yapılmasıdır.....ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön