Proje Güncel

Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022! 

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat listesi merak ediliyor. Peki Cubes Ankara fiyat listesi açıklandı mı? İşte Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022... 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor

Cubes Ankara projes Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Vakıfbank tarafından inşa ediliyor. 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor. Cubes Ankara fiyat listesi merak ediliyor.

 

Cubes Ankara projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projede, Home ofisler, konutlar ve ofisler yer alacak.  

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat listesi merak ediliyor. Peki Cubes Ankara fiyat listesi açıklandı mı? İşte Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022...

Cubes Ankara'da fitness salonu, açık koşu parkuru,  yüzme havuzu yer alıyor. Projede kafe,  alışveriş alanları, teraslar, kat bahçeleri, restoran gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Projede yer alan konutları teslimleri Aralık 2023'te gerçekleştirilecek. 

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen projede yer alan 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 70 metrekare olarak belirlendi. Projede, havuz, yoga ve fitness alanları, restoranlar ve koşu parkurları da yer alıyor.

 

Vakıf GYO tarafından Cubes Ankara projesine ilişkin 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu 1 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı. Cubes Ankara projesinin değeri böylece belli oldu. O tarih baz alındığında, Cubes Ankara projesinin Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde 17 tamamlanmış değeri 372 milyon 654 bin 917 Türk Lirası olurken; proje için Mevcut Kat İrtifakına göre yüzde 17 tamamlanmış değeri KDV dahil 439 milyon 732 bin 802 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Cubes Ankara projesinin etrafında  Dumlupınar Bulvarı, Mevlana Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasındaki bölüm ve yüksek katlı ofis ile plazalar yer alıyor. Projenin hayata geçirildiği bölgede zemin+3 ve zemin+4 katlı yapılar yoğunlukta.

Cubes Ankara fiyat listesi Eylül 2022

Cubes Ankara projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofisinden öğrenilebiliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 6 milyon 600 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Cubes Ankara projesi kapdamında yüzde 50 peşin, yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. 

Web: https://www.cubesankara.com.tr/

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022!