30 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Evleri Kartal!

Çukurova Balkon Evleri Kartal!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Evleri Kartal fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 2 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 244 tane daire yer alıyor.



Kent Yapı imzası ile hayata geçirilen  Çukurova Balkon  projesi Kartal ilçesinin Soğanlık bölgesinde yükseliyor. Projede ön talep toplanıyor. 


Çukurova Balkon Evleri Kartal projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşeceği projenin ruhsat işlemleri devam ediyor.


Çukurova Balkon Evleri Kartal daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Çukurova Balkon Evleri Kartal projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları mevcut.   


Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat ödendiğinde, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler istenirse 1 yıl sonra başlıyor istenirse hemen başlıyor ve banka kredisi kullanılıyor.  


Çukurova Balkon Evleri Kartal projesinde firma bünyesinde ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 


Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön