30 / 04 / 2024

Çukurova Gayrimenkul Çukurova Tower'da 1.320 TL peşinatla!

 Çukurova Gayrimenkul Çukurova Tower'da 1.320 TL peşinatla!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Gayrimenkul’ün Eylül ayında lansmanını gerçekleştirdiği yeni projesi Çukurova Tower’ın inşaatı hızla ilerliyor



İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Kartal’da hayata geçirilen ve “Daha fazla manzara, daha fazla konfor, daha fazla kazanç” sloganıyla satışa sunulan proje; yatırım değeri yüksek, nitelikli ve güvenilir bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor. Kalite standartları ve sosyal imkanlarıyla konforlu bir yaşam ve kazançlı bir yatırım imkanı sağlayan Çukurova Tower, Akbank ve İş Bankası işbirliğiyle sunduğu uygun faiz oranları ve esnek ödeme planlarıyla yurtdışında yaşayan Türklerden de yoğun ilgi görüyor. 36 katta 253 konuttan oluşan projenin Ekim 2014’te tamamlanması planlanıyor.


Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika mesafede bulunan; E5, metro, sahil yolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na  yakınlığıyla rahat ulaşım imkanı sağlayan proje, kent merkezinde huzurlu bir ortamda yaşama ayrıcalığı sunuyor. Tago Mimarlık tarafından projelendirilen Çukurova Tower, adaları da içine alan muhteşem deniz manzarasıyla farklılaşıyor. Modern tasarım anlayışının etkilerini taşıyan projede; büyüklükleri 42 ile 169 m² arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projenin %92’sinin yeşil alana ayrıldığı Çukurova Tower’da yer alan açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi, hayatın keyiflerinden yararlanmak isteyenlere hitap ediyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu ve kafe-bar eğlenceyle yaşamı buluştururken; puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri,  Çukurova Tower  sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Enerji tüketimini azaltan ısı yalıtımı, CO2 salınımını kontrol altında tutan sensör sistemi gibi çevreye duyarlı özellikleriyle dikkat çeken proje; geniş camları ve 3,4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor.


Projedeki stüdyolar 132 bin TL; 1+1'ler 196 bin TL; 2+1'ler 342 bin TL; 3+1'ler 562 bin TL olarak satılıyor. Projede yüzde 1 ön ödeme uygulanıyor. Peşinatlar 1.320 TL'den başlıyor. Yüzde 12'lik kısmı 12 ay sonra ve yüzde 12'lik kısmı ise 24 ay sonra ödeniyor. 120 ay da vadelendirme yapılıyor. 


0216 517 55 55 

www.cukurovatower.com


projeye sor



Geri Dön