Konut

Çukurova Tower'da peşinat ödenmiyor! Taksitler 1 yıl sonra!

Çukurova Tower'da Anneler günü ve 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Bayramına özel kampanya dahilinde peşinat ödenmiyor. Fiyatların 142 bin TL'den başladığı projede taksitlerin ödemesine 1 yıl sonra başlanıyor...

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen yeni cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Tower projesinde fırsat günlerine devam ediyor. Anneler Günü’ne özel olarak 11-12 Mayıs’ta İstanbul İçerenköy Carrefour’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak ise 18-19 Mayıs’ta Palladium Alışveriş Merkezi’nde yer alacak Çukurova Tower standına gelenler kârlı çıkacak. Çünkü standa gelip ön talep formu dolduran ve bir ay içinde ev alanların yüzde 1’lik peşinatı Çukurova Gayrimenkul’den… Üstelik taksitler de bir sene sonra başlıyor.


36 katta toplam 253 konuttan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’da stüdyo daireler 142 bin TL, 1+1'ler 207 bin TL, 2+1'ler 350 bin TL, 3+1'ler ise 565 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin yüzde 1’lik KDV diliminde olduğunu belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, bu avantaja özel fırsatlar da eklediklerini belirtti. Yıldız, “11-12 Mayıs’ta tarihlerinde İçerenköy Carrefour’da, 18-19 Mayıs’ta ise Palladium’da konumlanacak Çukurova Tower standına gelip bir ay içinde ev alacakların yüzde 1’lik peşinatı bizden. Peşinatın yüzde 12’sini bir yıl, diğer yüzde 12’sini ise teslimde ödeme fırsatı sunuyoruz. Kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor.” diye konuştu.


www.cukurovatower.com