28 / 04 / 2024

Çukurova Tower'da yüzde 1 peşinatla! 149 bin liraya!

Çukurova Tower'da yüzde 1 peşinatla! 149 bin liraya!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Gayrimenkul'ün Anadolu Yakası E-5 üzerinde hayata geçirdiği ve Kartal'da konumlandırılan Çukurova Tower'da yüzde 1 peşinatla konut satın alınabiliyor. Projede fiyatlar 149 bin liradan başlıyor...



Çukurova Tower İstanbul kartal'da inşa ediliyor. E-5 üzerinde yer alan  Çukurova Tower  projesinde 253 konut bulunuyor. 36 katlı tek kuleden oluşan Çukurova Tower'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Yalı Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde yer alan proje,  Çukurova Gayrimenkul  imzası taşıyor. Çukurova Tower teslimleri ise 2014 yılının Ekim ayında yapılacak. 


Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine çok yakın mesafede yer alan Çukurova Tower'da; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi bulunuyor.


Çukurova Tower daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Projede peşinatlar yüzde 1 ödeme ile yapılırken, yüzde 24'lük kısım teslimde ödeniyor ve geri kalan kısım için ister banka kredisi imkanından yararlanılıyor, ister firma bünyesinde yer alan olanaklardan yararlanılıyor.


10 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Çukurova Tower projesi ulaşım açısından çok önemli bir noktada yer alıyor.


Web: www.adanuspark.com                    

Telefon: (0216) 671 14 14


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön