Proje Güncel

Çukurova Tower’dan ev alan herkese 3 bin 600 TL İndirim!

Yüzde 1’lik KDV diliminde bulunan Çukurova Tower’ın Ramazan kampanyasında isteğe göre yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Kaba inşaatı biten projede 253 konut bulunuyor. 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’da stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Yüzde 1 peşinat ödeyerek Çukurova Tower'dn ev sahibi olmak Ramazan ayında daha avantalı.36 katlı kaba inşaatın tamamlanmasına özel olarak yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, “Ramazan ayı boyunca Çukurova Tower’dan ev alanlara 3.600 TL peşinat bizden hediye olacak. Kampanyamızda iki ayrı ödeme planı mevcut. Dileyenler peşinatın yüzde birini konutlarını satın alırken yüzde 24’ünü ise teslimde verebiliyor. Kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Diğer ödeme planında ise peşinatın yüzde 5’ini evi satın alırken, yüzde 30’unu teslimde ödemek ve kalan yüzde 65’lik kısım için bir yıl ertelemeli banka kredisi almak mümkün.” diye konuştu.  


Çukurova Tower’ın yüzde 90’ını kapsayan yeşil alan ve sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi  ve çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor. 


Ekim 2014’te teslim edilmesi planlanan Çukurova Tower, E-5'in altında, Sabiha Gökçen Havaalanı ve deniz ulaşımının yanı başında yer alıyor. Metroya ve Kartal Adliyesi'ne 5 dakika mesafede bulunan Çukurova Tower projesi'nde aynı zamanda adalar manzarası tam karşınızda.



Çukurova Tower’a www.cukurovatower.com web adresinden ve 0216 517 55 55 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.


Aslıhan AYDIN/Emlakkulisi.com