03 / 05 / 2024

Çukurova Ziraat'ten dev iş makinesi üssü!

Çukurova Ziraat'ten dev iş makinesi üssü!

Çukurova Ziraat'ten Çukurova bölgesine dev iş makinesi üssü. Bölgedeki iş makineleri sektörünün en büyük yatırımlarından birisi olan Adana Bölge Müdürlüğü, Adana başta olmak üzere, Doğu Anadolu ve çevre illere de hizmet verecek



İş makinesi sektörünün önde gelen firmalarından Çukurova Ziraat'ten Çukurova bölgesine dev iş makinesi üssü. Bölgedeki iş makineleri sektörünün en büyük yatırımlarından birisi olan  Adana  Bölge Müdürlüğü, Adana başta olmak üzere, Doğu Anadolu ve çevre illere de hizmet verecek

İş makineleri sektörünün öncü firmalarından olan Çukurova Ziraat, Adana Bölge Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını önceki gün düzenlenen törenle hizmete açtı. Bölgedeki en modern yatırımlardan olan Çukurova Ziraat Adana Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası, 5 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 12 bin metrekare alana sahip. Adana'ya açılan yeni bölge müdürlüğü binasında, Çukurova Ziraat'in temsilcisi olduğu iş makineleri markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini verecek. Adana Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreninde konuşan Çukurova Ziraat Genel Müdürü Taner Sönmezer, şirket olarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini belirterek, 'Bizi tercih eden değerli müşterilerimizin 2011 yılında Çukurova Ziraat ailesine kattığımız Astra ağır tonajlı kaya kamyonları ve Hyster forklift - depolama ekipmanları markalarımıza kısa sürede gösterdiği büyük teveccüh sayesinde hedeflerimizi aşarak çok büyük bir büyüme kaydettik. Müşterilerimize teslim ettiğimiz makinelerin, Türkiye'nin kalkınma ve gelişiminde büyük rol oynayan yol, baraj inşaatları ve maden ocakları gibi büyük yatırımlarda kullanılması, bizler için de gurur kaynağı oldu' diye konuştu.

Adana'da ciddi pazar payımız var

ÇUKUROVA Ziraat Satış Direktörü Burak Ertuğrul Çukurova Ziraat'in, İstanbul Genel Müdürlük olmak üzere toplam 5 bölge müdürlüğü bulunduğunu kaydederken, Türkiye'nin her yerine hizmet verebilecek kapasitedeki Satış Sonrası Hizmetler Organizasyonlarının da olduğunu aktardı. Ertuğrul, iş makineleri alanında pazarda söz sahibi bir şirket olduklarına da dikkat çekti.  Ertuğrul, Adana bölgesinin önemine dikkat çekerek, 'Adana bölgesinde ciddi bir pazar payına sahibiz. Buradaki müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için yeni bir bölge müdürlüğü kurduk. Artık müşterilerimize son derece modern ve teknolojik donanımların yer aldığı bir tesiste satış ve satış sonrası konularında hizmet vereceğiz' diye konuştu.

İKİ YENİ ÜRÜN TANITILDI

Çukurova Ziraat'in Adana Bölge Müdürlüğü açılışında, şirketin iki yeni ürünü de tanıtıldı. Çukurova Ziraat'in iki yeni ürünü şöyle
ASTRA KAMYON: Belden Kırma, Rijit, HD8 Ağır Hizmet ve HHD8 Ekstra Ağır Hizmet tipi kaya kamyonları var. Motor seçeneklerinde, 400 ila 600 hp aralığında Euro 5 motorlar kullanılıyor.

HYSTER FORKLİFT: Hyster, dünyada müşterilerinin taleplerine göre özel üretim yapabilen tek üretici. Ürünlerinin çok sağlam ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra, kullanım ve bakım maliyetlerinin düşük olması gibi özellikleriyle kullanıcıların en çok tercih ettiği marka durumunda.

Anadolu ve çevre illerin üssü olacak

ERTUĞRUL, Adana bölgesindeki devlet ve özel sektör yatırımlarının artarak devam ettiğine dikkat çekerken, 'Adana Bölge Müdürlüğümüzde, Adana bölge başta olmak  üzere doğu Anadolu ve çevre iller içinde bir destek üssü olacak. Ciddi yatırım sürecinde olan doğudaki illerimizin ihtiyaçları da karşılanacak. Böylece müşterilerimize daha kesintisiz ve hızlı hizmet sunma imkanı bulacağız. Aynı zamanda İstanbul'daki genel müdürlüğün yükünü alarak, ikinci bir genel müdürlük gibi hizmet vereceğiz. Yeni tesislerde, ana yedek parça depolarındaki kadar stoku olacak' dedi.
Akşam


Geri Dön