28 / 04 / 2024

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.



Cumhur İttifakı  Ankara  Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok, Keçiören'deki Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi'nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Yaptığı açıklamada Ankara'nın olması gerektiği yerde bulunmadığını, son 5 senenin kayıp olduğunu ve her geçen gün borç batağına saplandığını dile getiren Turgut Altınok, 5 senede başkent Ankara'ya katma değer kazandıracak hiçbir eser yapılmadığını söyledi.

Mansur Yavaş'ın havalimanı metrosu ve 58 kilometre metro yapma sözünü tutmadığına da değinen Altınok, başkent Ankara'da ciddi anlamda bir ulaşım ve trafik problemi yaşandığını ve binlerce insanın çalışabileceği fuar alanının da bitirilmediğini söyledi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Altınok, "Başkent Ankara'daki dar gelirli vatandaşlar bize güvensin, şu an Ankara Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği kaç emeklimiz varsa, sosyoekonomik bir tarama yapacağız, ihtiyacı olan emeklilere ayda 5 bin Türk Lirası vereceğiz. Bu bütçenin yüzde 10'luk kısmını geçmeyecek diğer vereceklerimizle. Biz şeffaf ihalelerle bu kaynağı sağlayacağız." dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Açıklamasında konutu olmayan vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olması için binlerce konutluk projeleri olacağını da kaydeden Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Altınok, doğal gaz ve et yardımlarının tutarlarını da artıracaklarını da sözlerine ekledi.

Ayrıca Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi de makamında ziyaret eden Turgut Altınok, "Ankara'da sokaklarda bir belediye başkanı olacak. Ankara'da dar gelirli vatandaşlarımızda şunu bilsin ki; yanlarında her zaman Büyükşehir Belediyesi olacak" diye konuştu. 

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalar yapan Turgut Altınok, Keçiören'de 1994'te kentsel dönüşüm projelerinin başladığını dile getirerek "Şimdi vakit  başkent Ankara'yı dönüştürme vakti. Hak ettiği hizmete kavuşturma vakti. Kaybettiği seneleri telafi etme zamanı. Kenti hep birlikte yöneteceğiz. Sanal değil, sokaklarda hizmetkar olacağız. Hangi partiye mensup olursa olsun ayırmadan; lafta değil, icraatta herkesin başkanı olduk. Başkent Ankara'da sokaklarda bir belediye başkanı olacak. Ankara'da dar gelirli vatandaşlarımızda şunu bilsin ki; yanlarında her zaman Büyükşehir Belediyesi olacak. Neler yapacağımızı yakın zamanda herkese tek tek açıklayacağız" dedi.
 

Peugeot Şubat ayı fırsatını açıkladı! Bu modellerde büyük fırsat başladı: Sıfır araç alacaklar dikkat!

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!


Geri Dön