Ekonomi

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!Ramazan Bayramı’ndan sonra verilecek olan kredinin ayrıntıları araştırılmaya başlandı

Ziraat Bankası aracılığı ile sıfır faizli kredi alınabilecek. Ramazan Bayramı’ndan sonra verilecek olan kredinin ayrıntıları araştırılmaya başlandı.

İşte ayrıntılar…

Sıfır faizli kredi kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün gittiği Gaziantep ilinde faizsiz kredi vereceğini belirtti. Bayram sonrası da Ziraat Bankası vasıtasıyla ile sıfır faizli kredi verilecek. Sözleşmeli üretim modeli aile tipi olan işletmelerde büyükbaş ve besi hayvancılığını destekleyerek, her bir hane içerisinde en az bir asgari ücret garantisi verilecektir diye açıklamalar yaptı. Kredinin ayrıntılar merak ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KREDİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bulunduğu Gaziantep ilinde faizsiz kredi vereceğini müjdeledi. Ramazan Bayramın ardından Ziraat Bankası aracılığı ile sıfır faizli kredi verileceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sözleşmeli üretim modeli ile birlikte aile tipi işletmelerde büyükbaş ve besi hayvancılığını destekleyeceğini ve her hane içerisinde en az bir asgari ücret garantisi vereceğini” diye konuştu.

Faizsiz kredilerin bayram sonrası verileceği aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar şu şekildedir; Çiftçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz. Hepsi özgün mimari olan ahırı, konağı, camisiyle akıllı köy evleri örneklerini milletimizin takdirine sunuyoruz. Afet alanlarındaki köy evlerindeki çiftçilere Ziraat Bankası vasıtasıyla sıfır faizli hayvancılık kredileri verilecek. 50 baş üzeri büyükbaş damızlık üretim merkezine getirilecek teşvikler vereceğiz’’ diye açıklamalar yaptı.

Verilecek olan kredinin ayrıntıları açıklandı. Pek çok vatandaş heyecanlandıran kredinin ardından çiftçiler bayram etti. Köydeki hayatı, tarımı ve hayvancılığı desteklemek amacıyla verildiği belirtildi, bu kredilerin bu alandaki ekonomiyi canlandırmak amacıyla olduğu belirtildi.

GARANTİ BANKASINDAN BÜYÜK FIRSAT!

Garanti Bankası yeni kampanyası çerçevesinde banka borcu olan vatandaşlara özel 90 bin TL’ye kadar kredi vereceği bulundu. Nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar, Garanti Bankası şubelerinden ya da bankanın herhangi başvuru yöntemlerini kullanarak kampanya katılım sağlayabilir kampanya kapsamında başvuru yapan kişiler diğer bankalardaki borçlarını tek bir yerde ödeme kolaylığı bulunuyor. Söz konusu kampanyadan bireysel müşteriler ve ticari müşterilerde faydalanabilecek.

Garanti Bankası kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar kredi puanının 1200 ve üzerinde olması gerekir.