Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı. İşte ayrıntılar... Adalet, Aile ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Sağlık, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji, Tarım ve Orman, Ticaret, Ulaştırma ve Altyapı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlıkları'na bakan yardımcıları atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet, Aile ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Sağlık, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji, Tarım ve Orman, Ticaret, Ulaştırma ve Altyapı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlıkları'na bakan yardımcıları atandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı... İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı'nda Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar ve Ramazan Can bakan yardımcılığı görevine getirilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda Leman Yenigün, Rıdvan Duran, Sevim Sayim Madak ve Zafer Tarikdaroğlu bakan yardımcılıklarına atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Adnan Ertem, Ahmet Aydın, Faruk Özçelik ve Lutfihak Alpkan bakan yardımcılıklarına görevlendirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda ise Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen bakan yardımcılıklarına atandı.

İçişleri Bakanlığı'nda Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu bakan yardımcısı olarak görevlendirilirken, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Batuhan Mumcu, Gökhan Yazgı, Nadir Alparslan ve Serdar Çam bakan yardımcılıklarına getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Celile Eren Ökten, Kemal Şamlıoğlu, Nazif Yılmaz ve Ömer Faruk Yelkenci bakan yardımcılıklarına atandı. Milli Savunma Bakanlığı'nda ise Alparslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı, Celal Sami Tüfekçi ve Şuay Alpay bakan yardımcısı olarak görev yapacak.

Sağlık Bakanlığı'nda Huzeyfe Yılmaz, Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Şuayıp Birinci ve Tolga Tolunay bakan yardımcılıklarına getirilirken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya bakan yardımcıları olarak görevlendirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Ahmet Yozgatlıgil, Çetin Ali Dönmez, Oruç Baba İnan ve Zekeriya Çoştu bakan yardımcılıklarına atanırken, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Ahmet Bağcı, Ahmet Gümen, Ebubekir Gizligider ve Veysel Tiryaki bakan yardımcıları olarak görev alacak.

Ticaret Bakanlığı'nda Mahmut Gürcan, Mustafa Tuzcu, Özgür Volkan Ağar ve Sezai Uçarmak bakan yardımcılıklarına getirilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Durmuş Ünüvar, Enver İskurt, Osman Boyraz ve Ömer Fatih Sayan bakan yardımcısı olarak görev yapacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Abdullah Tancan, Ahmet Berat Çonkar, Nevzat Şatıroğlu ve Zafer Demircan bakan yardımcılıklarına atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin ilgili maddeleri gereğince yapılan bu atamaların Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte yeni bakan yardımcıları görevlerine başlamış oldu.

10 sene önce asgari ücretle 10 gram altın alınabiliyordu, bakın şimdi ne kadar alınabiliyor!
Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!
FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!