Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye doğalgaz desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik tüketim desteği programı kapsamındaki ödemelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları... Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hükümet olarak devletin tüm kaynaklarını milletin hizmetine tahsis ettiklerinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:"Geçtiğimiz yıl sadece milletimize daha uygun fiyatlarla doğal gaz, elektrik ve akaryakıt vermek için yaptığımız fedakarlığın tutarı 165 milyar liradır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'ndan sonra önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hükümet olarak devletin tüm kaynaklarını milletin hizmetine tahsis ettiklerinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl sadece milletimize daha uygun fiyatlarla doğal gaz, elektrik ve akaryakıt vermek için yaptığımız fedakarlığın tutarı 165 milyar liradır. Bu tutarın bütçenin neredeyse onda biri kadar olduğunu hatırlatmak istiyorum. Yılbaşından itibaren bu ürünlerin fiyatlarında yaşanan artışlar da mümkün olabilecek en alt seviyede yapılmıştır. Bir başka ifadeyle devlet bu alanlarda fedakarlık yapmayı sürdürmektedir. Yanı başımızdaki Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyayı takip eden herkes bu gerçeği teslim edecektir. Üstelik tüm bunları salgından tabii afetlere kadar yaşadığımız nice badireye rağmen başardık. Aynı şekilde asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar çalışanlarımızın gelirlerinde yaptığımız artışları da bütçe imkanlarını sonuna kadar zorlayarak gerçekleştirdik. Amacımız ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla yoluyla büyütmek, böylece ortaya çıkacak artı değeri tekrar insanlarımızın hizmetine vermektir.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

Ek zam meclisten geçti mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!