Kent Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar... Kimler vergisiz telefon alabileceğini, telefonların vergisiz halinin ne kadar olduğu araştırılıyor

Seçim sürecinin bitmesiyle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim beyannamesinde bulunan vergisiz telefon, bilgisayar ve tablet almak için gerekli şartlar ve yaş sınırı merak ediliyor. Kimler vergisiz telefon alabileceğini, telefonların vergisiz halinin ne kadar olduğu araştırılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerden önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yükseköğrenimdeki öğrencilerimize bir kereye mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak. Bunu yanı sıra, aylık 10 GB bedava internet vereceğiz" demişti. Bu kapsamda, üniversitelerin eğitim gören öğrenciler vergisiz cep telefonu imkânından yararlanacak.

VERGİSİZ TELEFON NASIL ALINIR?

Cep telefonlarından alınan vergiler sırasıyla şu şekilde;

IPHONE 14 PRO 128 GB VERGİSİZ FİYATI KAÇ TL?

Peki, Samsung S23'ün vergisiz fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

SAMSUNG GALAXY S23 128 GB VERGİSİZ FİYATI KAÇ TL?

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI BAŞLADI MI?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti’nin Beyannamesi'nde bulunan "Öğrencilere bir kereye mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı ile ilgili şu an için resmi kurumlardan bir açıklama gelmedi.

Ehliyet kursu fiyatlarına zam mı geldi? 2023 ehliyet kursu fiyatları!

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

BİM’de domates salçası 59,75 TL’ye, siyah zeytin 52,50 TL’ye, beyaz peynir 59 TL’ye düştü!