Konut

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilde yeni özel sosyal konut projesinin başlayacağını açıkladı. Erdoğan, projenin kimleri kapsayacağını da duyurdu. İşte merak edilen o sorunun yanıtı… Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada Roman vatandaşlara önemli bir müjde verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen "2023 Roman Buluşması-Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" programında özel açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada Roman vatandaşlara önemli bir müjde verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Romanlara özel sosyal konut projesi başlatıyoruz” dedi. Romanlara yönelik başlatılan yeni kampanyanın detaylarını herkes merak ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ROMANLARA MÜJDE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Roman Buluşması'nda yaptığı açıklamada, 12 ilde Roman vatandaşlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarını belirtti. Erdoğan şöyle dedi: Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor! İşte o iller hangileri olacak?

ROMANLARA ÖZEL SOSYAL KONUT PROJESİ YAPILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilde Romanlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarının müjdesini verdi. Erdoğan, İstanbul, Yalova, Edirne ve Bursa'da 5 bin 133 konutu, park, bahçe ve spor alanlarıyla teslim edildiğini hatırlatarak, İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve Keşan'da çeşitli safhalarda konut projelerinin olduğunu söyledi.

“HALEN OTURDUĞU EVİNİ ONARMAK İSTEYENLERİN DE YANINDAYIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları ifade etti: “On iki ilimizde bu projeyi başlatmak için hazırlık yapıyoruz. Halen oturduğu evini onarmak isteyenlerin de yanındayız.  Şu ana kadar 11 valiliğimizde bu koordinatörler göreve başladı.” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer illerdeki görevlendirmeleri de süratle tamamladıklarını sözlerine ekledi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: DÜNYACA ÜNLÜ KLARNET SANATÇISI MUSTAFA KANDIRALI'NIN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ

“Ülkemizde önemli Roman sanatçılarımız bulunuyor” diyen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasında görev yapan Roman sanatçılar olduğunu kaydetti. “Dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak, sizlerin arasından yeni değerlerinizin yetişmesini temin edecek güzel sanatlar lisesini açıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanların kurduğu spor kulüplerini desteklediklerini ve altyapıyı genişlettiklerini kaydetti.

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların şikayeti bakanlığı harekete geçirdi! O şart değişti!

Bu haberi bekleyenler dikkat! Orta gelirliye konutta kredi müjdesi de az önce geldi!

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!