Emlak Konut

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.KİRA VE KONUT FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMAİki gün önce, 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü olduğunn hatırlatan Erdoğan, depremin üstünden 23 yıl geçtiğini fakat acısının yüreklerde hâlen ilk günkü gibi taze olduğunu sözlerine ekledi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

KİRA VE KONUT FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İki gün önce, 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü olduğunn hatırlatan Erdoğan, depremin üstünden 23 yıl geçtiğini fakat acısının yüreklerde hâlen ilk günkü gibi taze olduğunu sözlerine ekledi.

“Rabb’imden bizleri her türlü afet ve felaketten korumasını diliyorum” diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

* “Kardeşlerim, o felaketin olduğu süreçte bu ülkenin iktidarında kim vardı? Şu anda rahmetli olmuş Ecevit vardı değil mi? Peki o deprem afetinde acaba iktidar ne yaptı? Tamamen bittiler, tükendiler. Fakat biz iktidara geldik, bütün bu yıkılan yerleri ayağa kaldırdık.

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

Altını bilen adam İslam Memiş bu kez erken seçim için tarih verdi!

Motorine 2 günde 2. zam! İşte 19 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!