İş Fırsatları

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!  Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'ndaki eleman eksikliğini gidermek için toplamda 600 personel alımı olacağının müjdesini vermişti.  Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı ve alımlar başladı. Peki Kardemir işçi alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yuapabilir? Başvuru son tarih ne zaman? İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili son dakika gelişmeler...

KARDEMİR 600 PERSONEL ALIYOR!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı duyuruda 600 işçi alımının 300'ünün ağustos ayında yapılacağını aktardı.

Duyurduğu 600 işçiden 300'ünün işe başlama sürecine yönelik internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada fabrika bünyesinde istihdam edilmek üzere 300 mavi yaka personelin ağustos ayında işbaşı yaptırılacağı belirtidi.

Alımların etap etap gerçekleşeceği ve yıl sonuna kadar 600 personel şirkette işe başlamış olacak.

 
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. 

Demir sosyal medyadan yaptığı açıklamayla KARDEMİR'e ilk etapta 300 personel alınacağını açıklayarak, "Yeni kahramanlarımızı bekliyoruz. Kardemir olarak koyduğumuz iddialı hedeflere doğru emin adımlarla yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle duyurduğumuz 600 kişi alımının ilk etabı olan 300 personel arkadaşımızı alıyoruz! Süreç başladı. Başvurular, 23 Temmuz gününe kadar İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü'ne yapılacak" ifadelerini kullandı.

KARDEMİR KADRO DAĞILIMI!

Kardemir'e alınacak 300 personelden 50'si işçi (elektrik), 55'i işçi (makina) ve 195'i genel işçi olacak şekilde kadro dağılımı belli oldu. KARDEMİR'in resmi  internet sitesinden başvurulara dair genel bilgilere duyurular bölümünden ulaşılabiliyor.

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!